Ileana Sterp, în lacrimi la ieșirea de la doctor. Ce a pățit sora lui Culiță

Ileana Sterp, în lacrimi la ieșirea de la doctor. Ce a pățit sora lui Culiță

Ileana Sterp a avut parte de o experiență pe care nu o va putea uita așa ușor, în cadrul unei vizite la dermatolog.

Ileana Sterp, sora lui Culiță a întâmpinat o problemă la ochiul drept, drept pentru care a ales să meargă la dermatolog, pentru a face un consult. Nu mai fusese niciodată la acel medic, însă nu s-a așteptat vreo clipă că va avea parte de una dintre cele mai neplăcute experiențe.

Mai exact, din cauza faptului că nu fusese niciodată la acel medic, Ileana a întârziat câteva minute, pentru că nu știa drumul către cabinet, iar în momentul în care a ajuns, doctorul a început să facă o criză de nervi și să țipe la ea că a întârziat de față cu ceilalți pacienți care așteptau pe hol.

”Din start m-a luat foarte tare, că: «Unde ești acum?». I-am dat niște repere și am ascultat indicațiile dânsului, bine… indicații care veneau foarte tăioase și urât spuse. (…) 

În fine, și am intrat pe hol și zicea «Uită-te în față că scrie, uită-te, ce scrie, zi cu voce tare ce scrie?». Și am zis numele… Seviciu și nu mai știu cum îl cheamă.

Am zis «Da, văd că scrie.». «Vezi, vezi că se poate?»- a ieșit la mine și mai erau vreo 5 oameni acolo pe hol, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească că «Băi, fată, ce atât de greu, mie în 25 de ani nu mi s-a întâmplat așa ceva»”, a mărturisit Ileana Sterp pe contul personal de Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza