Ileana Sterp a ajuns la spital. Ce a pățit sora lui Culiță, însărcinată în opt luni

Ileana Sterp a ajuns la spital. Ce a pățit sora lui Culiță, însărcinată în opt luni

Sora lui Culiță le-a povestit fanilor ce se întâmplă cu ea și cu bebelușul, după ce a ajuns la spital.

Ileana Sterp a ajuns la spital, din nou, din cauza problemelor cu sarcina sa. Sora lui Culiță Sterp este gravidă în aproape opt luni și problemele se țin lanț pentru ea.

Ileana Sterp a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta a mers la niște analize de rutină pentru sarcina sa, fiind însăcinată în aproape opt luni.

Totuși, Ileana Sterp este destul de anemică, după cum chiar ea a mărturisit, și a spus că a fost nevoie să i se administreze fier. Chiar și așa, atâta ea, cât și bebelușul său sunt sănătoși.

„ Suntem bine și eu, și bebe! Am venit la niște analize de rutină și sunt puțin anemică. Mi se administrează fier și o să fie totul bine!”, a transmis Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram.

Acestea nu sunt singurele probleme pe care le-a avut sora cea mare a lui Culiță Sterp în sarcină. Ileana Sterp s-a tot confruntat cu diverse dificultăți.

Spre exemplu, în urmă cu ceva timp, Ileana Sterp mărturisea că are insomnii foarte mari, iar nopțile sale sunt un calvar pentru că nu poate să doarmă niciodată, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza