Ginerele lui Gigi Becali a cam călcat pe Bec. Afaceristul a fost văzut în ipostaze jenante într-un club

Ginerele lui Gigi Becali a cam călcat pe Bec. Afaceristul a fost văzut în ipostaze jenante într-un club

Gigi Becali s-a tot lăudat mult timp cu Mihai Mincu, ginerele său. În schimb, zilele aceastea omul de încredere al afaceristului Gigi Becali se pare că a cam călcat pe bec.

Se știe că celebrul afacerist Gigi Becali are câteva afaceri prospere în imobiliare, mai ales în zona Pipera. Alături de omul său de încredere, Mihai Mincu, care-i este și ginere din 2019, s-a gândit să mai facă ceva afaceri.

Astfel se face că, tot în Pipera, Gigi Becali s-a asociat cu ginerele pentru a construi un nou complex rezidențial. Noul ansamblu va avea nu mai puțin de 196 de apartamente de lux. Cât despre relația fiicei sale cu Mihai Mincu, celebrul latifundair din Pipera se declara mulțumit.

”E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie’, spunea Gigi Becali despre ginerele lui.

Socrul mic declara că este fericit de alegerea făcută de fiica sa, ulterior angrenându-l pe Mihai Mincu în afacerile de familie. Devenit omul de încredere al latifundiarului, Mihai Mincu apare aproape peste tot, alături de Gigi Becali.

Numai că s-ar putea să-și schimbe părerea despre ginerele său, în lumina dezvăluirilor făcute de paparazzi. Recent Mihai Mincu a fost suprins de cei de la Canca.ro într-unul din cluburile celebre din Capitală.

Că a fost surprins la distracție nu ar fi o mare problemă, problema este că era doar el, fără Teodora, încojurat de tinere petrecărețe. Tânărul Mihai Mincu s-a ținut totuși departe de tinerele prezente în club, acesta stând la masă cu prietenii și fără să facă exces de alcool.

Nu știm care este sau care a fost reacția socrului, având în vedere că Gigi Becali este un familist convins. Rămâne să vedem dacă va reacționa în vreun fel, după aflarea veștii și vizionarea fotografiilor.

Tânărul Mihai Mincu și soția sa, Teodora, au avut parte de o nuntă ca-n povești, spun apropiații. Locația a fost aleasă de socrul mic, Gigi Becali, unde au participat aproape 700 de invitați.

”A fost o nuntă ca-n povești, e drept. Dar Gigi Becali a cam sărit calul. A captat toată atenția. Oamenii nu s-au simțit tocmai bine. E de înțeles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre această nuntă s-a scris și s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali’, declara la acea vreme o prietenă apropiată cuplului, potrivit playtech.ro.

Comenteaza