Gigi Becali vrea să cumpere casa lui Arsenie Boca. Sumă colosală propusă de afaceriști

Gigi Becali vrea să cumpere casa lui Arsenie Boca. Sumă colosală propusă de afaceriști

Gigi Becali se gândește să cumpere casa în care a trăit Arsenie Boca

Cu toții știm că în fiecare an, mii de turiști merg în peleniraj la mormântul lui Arsenie Boca. Gigi Becali, care merge foarte des acolo, își dorește să cumpere casa în care a trăit starețul. La ce sumă se vinde locuința.

Terenul pe care este așezată părintească a lui Arsenie Boca are în jur de 8,5 de hectare. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Gigi Becali a donat și clădit lăcașuri pentru credincioși, pe lângă toate faptele bune pe care le-a făcut pentru oameni de-a lungul timpului.

Potrivit unor surse, Gigi Becali ar fi nevoit să plătească suma de 3,5 milioane de euro dacă vrea să achiziționeze casa celebrului părinte, potrivit impact.ro

„O țară întreagă, dacă nu cumva și o parte din lume a auzit de Arsenie Boca. Ca urmare, nu e nevoie să-i dai un aspect economic în primul rând acestor locuri îndrăgite de mulți conaționali. Aici se poate organiza, spre exemplu, poate cel mai mare pelerinaj din lumea creștină ortodoxă.

Pentru asta însă e nevoie de cineva și cu multă credință, și cu bani! Aceasta ar fi cea mai bună variantă pentru toată lumea! Și anume, cea prin care casa natală a lui Arsenie Boca să fie cumpărată de un român cu credință în Dumnezeu și cu potență financiară”, au precizat sursele respective, pentru sursa citată mai sus.

Casa a mai fost scoasă la vânzare, în trecut

Casa lui Arsenie Boca a fost scoasă la vânzare la începutul acestei veri. Suma pe care trebuia să o plătească potențialul cumpărător era de 10.000 de lei. Cu toate astea, un reprezentant al agenției susține că nimic nu este adevărat, iar anunțul respectiv ar fi fost fals, potrivit spynews.ro. 
 
 
 
 
 

Comenteaza