Gina Pistol este DISTRUSĂ după ce a făcut greșeala vieții ei! Smiley nu o va putea ierta pentru asta

Gina Pistol este DISTRUSĂ după ce a făcut greșeala vieții ei! Smiley nu o va putea ierta pentru asta
| Foto: ziareonline.ro

Deși toți sperau ca cei doi să se căsătorească, se pare că nunta nu va avea loc. Iar cei care au dat tot din casă sunt apropiații cuplului. 

Potrivit acestora, Smiley nu are de când să o ceară în căsătorie foarte curând. Artostul ar iubi-o, dar nu poate trece peste trecutul Ginei.

“Smiley o iubește pe Gina, ține mult la ea și în ultima vreme sunt foarte apropiați. Este o fată bună, de casă, face mâncare, e cuminte, însă el nu poate trece peste un singur lucru: trecutul ei. Ar vrea ca femeia lui să fie fără pată, ireproșabilă, iar Gina nu a fost chiar cea mai cuminte fată din showbiz”, a declarat o sursă din anturajul celor două vedete.

„Eu sunt bine cum sunt (n.red. – nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar  mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, spunea Gina Pistol în 2019.

Bunica Laurei Cosoi a mărturisit motivul pentru care nepoata sa l-a părăsit pe Smiley.

„L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie”, a povestit Maria Cosoi.

„După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are Smiley casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti. Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat: Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura », mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele”, a completat Maria Cosoi în cele din urmă, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza