Gigi Becali și Ion Țiriac n-au mers la nunta Simonei Halep. S-a aflat motivul ascuns

Gigi Becali și Ion Țiriac n-au mers la nunta Simonei Halep. S-a aflat motivul ascuns

Ion Țiriac și Gigi Becali nu au participat la cununia civilă a Simonei Halep!
 

A fost petrecere mare, miercuri, 15 septembrie, la malul mării. Zeci de personalități din lumea sportului, afaceriști și artiști au fost alături de titrata tenismenă în ziua în care a devenit, oficial, Simona Halep Iuruc. S-a dansat până la epuizare, unul dintre momentele de maximă distracție avându-i protagoniști pe proaspeții căsătoriți și pe Gică Hagi, s-au mâncat preparate pe care numai bogații și le permit, iar Simona a fost toată un zâmbet de când a început ziua, până când a ajuns acasă alături de soțul ei.

Marele absent de la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost miliardarul Ion Țiriac. Mulți dintre invitați, dar și jurnaliștii aflați în Constanța s-au întrebat, constant, de ce nu apare în peisaj miliardarul. Și, cum petrecerea s-a terminat fără ca el să fie prezent, pe buzele tuturor a rămas, fără răspuns, întrebarea: De ce a lipsit Ion Țiriac de la cununia Simonei Halep?  

Așa cum era de așteptat, au început speculațiile. S-a spus ba că relația avută de Simona Halep cu Ion Țiriac nu este una atât de apropiată, ba că Sorana Cîrstea – despre care se știe că nu este tocmai prietenă cu Simona și are o relație cu Țiriac Jr.- și-ar fi băgat coada și miliardarul ar fi decis să-i felicite scurt, prin telefon, pe Simona și pe Toni.

FANATIK a vrut să afle care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care cel mai așteptat invitat nu a ajuns la Fratelli. Primul pas: am obținut numărul de telefon personal al lui Ion Țiriac și l-am sunat. Ghinion, însă! Apelatul nu răspunde. Mai încercăm o dată. Același rezultat! Fără să renunțăm, ne gândim cine ar putea să ne ajute. Primul nume care ne vine în minte: Ilie Năstase. Despre Nasty se pot spune multe, dar știm că este prieten bun cu Țiriac și este în cea mai mare măsură să ne lumineze.

Domnul Năstase, deschis la conversație și sincer – cam prea am zice, dacă ne amintim că tot el este și cel care a dat-o de gol pe Simona Halep că se mărită -, ne spune că bunul său prieten este la vânătoare.

“Dânsu’ e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles.”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, Ilie Năstase.

În ceea ce-l privește pe Nasty, nu a putut lipsi de la evenimentul Simonei Halep. Chiar dacă a stat puțin, a onorat-o cu prezența și, la plecare, i-a oferit un plic cu “ceva simbolic”.

“M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali, recent, pentru Pro X, înainte să o năsească pe fiica lui Iordănescu, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza