Gigi Becali refuză să se vaccineze. Motivul este incredibil: „nu îl fac nici dacă acum vine unul la mine cu pistolul”

Gigi Becali refuză să se vaccineze. Motivul este incredibil: „nu îl fac nici dacă acum vine unul la mine cu pistolul”
| Foto: mediafax

Gigi Becali spune că nu vrea să se vaccineze anti-COVID-19 și că preferă să se împuște decât să se vaccineze.

Omul de afaceri Gigi Becali a susținut într-o intervenție la România TV că îi este frică să se vaccineze anti-COVID-19 întrucât nu ar vrea să se riște și să facă parte din acel procent de oameni pe care „vaccinul îl atacă genetic”. În acest context, finanțatorul FCSB susține că și în situația în care ar fi amenințat cu arma, tot nu s-ar vaccina.

„Vaccinul nu îl fac nici dacă acum vine unul aici cu serul și aici unul cu pistolul și zice: băi eu acum o să apăs pe trăgaci: Apasă, mă, pe trăgaci, nu îmi pune niciun vaccin mie, mă! Dacă am trăit până la vârsta asta și acuma m-am apropiat de Hristos, pentru ce eu să pierd eu viața mea? Păi o să spuneți, stai, domnule, că n-are nicio legătură. Păi are legătură științifică, că e științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali”, a declarat omul de afaceri.

„Eu spun ce spun oamenii de știință. Păi el e ARN intră în genom, intră în genă, te modifică genetic. Cu alte cuvinte, eu de unde știu că iubesc, vrei să nu mai iubesc? Să devin animal? Bă, tată, nu la toată lumea, dar pe unii îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia pe care-l atacă genetic. Nu vreau, mi-e frică”, a susținut finanțatorul FCSB.

Gigi Becali nu este la prima declarație de acest fel. În luna ianuarie a acestui an, acesta susținea că nici el și nici familia lui nu se vaccinează anti-COVID. La vremea respectivă, omul de afaceri era de părere că se putea scăpa de COVID-19 în 3-4 luni, dar autoritățile nu au avut curajul să ia deciziile corecte, potrivit gandul.ro.

Comenteaza