Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. De ce e nefericită : „Poate asta e ultima dată” 

Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. De ce e nefericită : „Poate asta e ultima dată” 

Geta Sterp, sora mai mică a lui Iancu și Culiță a vorbit pe rețelele sociale despre marele eveniment din viața ei.

Pe data de 2 octombrie 2022, Geta Sterp a avut parte de cel mai prețios și frumos moment din viața ei. Tânăra a ales sa își unească destinul cu alesul inimii ei, Sebastian Crăciunescu, cu care formează un cuplu de mai bine de patru ani de zile.

Familia Getei l-au primit cu multă căldură pe tânărul Sebastian, fiind foarte incantați de el. Acesta nu s-a ascuns niciodată cu privire la relația lor, mereu scriindu-i mesaje de dragoste pe rețele de socializare, și fiind alături de ea la fiecare eveniment al familiei Sterp.

Nunta a început cu lacrimi de bucurie, toți fiind copleșiți de emoții deoarece Geta urma sa își părăsească casa părintească.

Într-un clip postat pe canalul său de YouTube, tânăra a povestit despre cât de grea este despărțirea de oile sale pe care le-a dus la păscut și de care a avut grijă încă de pe vremea

 
când era doar un copil. Așadar, ea a fost nevoită să își ia rămas bun de la activitatea cea mai draga ei, și să se axeze pe noi planuri alături de soțul ei, Sebastian Crăciunescu.

“Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele.

Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva.” a povestit Geta Sterp în prima parte a videoclipului, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza