Gest extrem! Anamaria Prodan a dat-o pe amanta lui Reghe pe mâna interlopilor

Gest extrem! Anamaria Prodan a dat-o pe amanta lui Reghe pe mâna interlopilor
| Foto: cancan.ro

 Anamaria Prodan a recurs la un gest extrem pentru a-și apăra căsnicia. Femeia ar fi plătit mai mulți bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului ei Reghe, 

Doar că… ghinion! O grupare din Colentina ar fi declinat “oferta”, iar “brigada de avarie” a spus, la rândul ei, pas. Mai mult, unul dintre interlopi s-ar fi autodenunțat la Poliție. Atenție, urmează detalii ale unor scene desprinse din filmele cu mafioți și informații în exclusivitate.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi pus punct poveștii de dragoste care părea să decurgă perfect, după cum cei doi au afirmat mereu.

Antrenorul a mutat primul și a anunțat despărțirea, în timp ce agentul de jucători ar face tot posibilul să aplaneze conflictul, în speranța că mariajul va mai dura. De altfel, de-a lungul timpului, sexy-impresara ar fi încercat să-și țină soțul în frâu, mai ales după ce ar fi aflat că acesta ar avea o legătură extraconjugală.

Anamaria Prodan ar fi încercat în două rânduri să-și pună la punct rivala. La început, ar fi apelat la câțiva băieți din Colentina, care ar fi trebuit să o intimideze și să-i aplice o corecție presupusei amante a lui Laurențiu Reghecampf.

Doar că interlopii ar fi avut „caracter” și i-ar fi transmis sexy-impresarei că ei nu lovesc femei și că nu-i interesează oferta. Rămasă cu ochii în soare, sexy-impresara nu s-ar fi dat, însă, bătută. Și ar mai fi încercat o carte.

S-ar fi dus la un bărbat super-cunoscut din Capitală, membru marcant al lumii interlope, și i-ar fi făcut aceeași „ofertă”, de a o „pune la punct” pe femeia care i-ar fi distrus mariajul cu Laurențiu Reghecampf.

Cel cunoscut drept “Cămătarul” ar fi analizat, cu atenție, “oferta”, însă Anamaria Prodan nu ar fi avut succes nici de această dată. Problema cea mai mare ar fi fost că unul dintre interlopi – sesizând, probabil, gravitatea situației – s-ar fi autodenunțat la Poliție.

În fața oamenilor legii, interlopul ar fi povestit ce i s-ar fi propus, cine ar fi personajele implicate, dar și motivele pentru care ar evita să se implice în problemă. Polițiștii ar fi rămas perplecși, mai ales când au aflat că la mijloc sunt Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cert este că, în perioada următoare, nu ar fi excluse niște audieri, având în vedere că situația este complicată și că astfel de lucruri nu ar trebui lăsate în voia sorții.

Concluzia este că Anamaria Prodan ar fi avut două tentative să o “execute” pe presupusa amantă a soțului ei, dar nu a avut deloc noroc. Interlopii ar fi preferat să nu dea curs ofertei, în principal pentru că la mijloc sunt implicați oameni cu greutate, super-cunoscuți în lumea bună a Capitalei și nu numai, iar un astfel de “angajament” le-ar fi creat probleme grave. Acum rămâne de văzut cum se va soluționa divorțul dintre agent și antrenor, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza