Fulgy este fiul secret a lui Dan Bursuc?! IPOTEZĂ ȘOCANTĂ a ieșit la iveală: „Du-te și fă-i analizele”

Fulgy este fiul secret a lui Dan Bursuc?! IPOTEZĂ ȘOCANTĂ a ieșit la iveală: „Du-te și fă-i analizele”
| Foto: ziareonline.ro

Fostul impresar al lui Florin Salam a făcut o declarație cât dubioasă pe contul lui de socializare.

Florin ”Bamboo” spune că Fulgy seamănă ”suspect de mult” cu Dan Bursuc.

Florin Georgescu, cunoscut în lumea lăutarilor sub numele de Bamboo a făcut o glumă ciudată pe contul lui de socializare, pornind de la asemănarea pe dintre Fulgy și impresarul Dan Bursuc.

Fostul impresar al lui Florin Salam a scris că lui Fulgy ar trebui să i se facă analizele, pentru a se verifica dacă nu cumva este fiul lui Bursuc, pentru că ”e bucățică” din acesta, potrivit ziareonline.ro.

”Dan Bursuc… Felicitări, Dane, are toate ”arfele” lui Bursuc. ”Ștocar” de meserie. E tot chipul tău. Băi, fraților, toate ”arfele” lu tac-tu Bursuc le ai, Fulgy. Vioricooo, tare cuminte ai mai fost! Să moară tata de nu e copilul tău. Du-te și fă-i analizele… Vă pupă Bamboo. Frații mei lăutari… Fratele meu, Bursuc, mai are un copil”, a scris Florin Bamboo într-o postare publică pe contul lui de socializare.

„Gluma” lui Bamboo vine într-un moment cum nu se poate mai prost pentru Clejani, la doar câteva săptămâni după ce Fulgy l-a acuzat pe Dan Bursuc că i-a violat sora, pe Margherita. ”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențabil, ce credeți că a făcut?

Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a spus Fulgy.

Acuzația extrem de gravă a fost făcută pe când Fulgy se afla în arest la domiciliu, după ce i-a smuls telefonul unui jurnalist. Dan Bursuc i-a răspuns doar că nu are ce discuta cu ”un prăjit”

Comenteaza