Fugly, atac dur la adresa unor vedete din România: „Cu**a aia de Bianca Drăgușanu, care Botezatu i-a dat..”

Fugly, atac dur la adresa unor vedete din România: „Cu**a aia de Bianca Drăgușanu, care Botezatu i-a dat..”

Fulgy a desființat-o public pe Bianca Drăgușanu și a cerut să nu mai fie asociat cu ea niciodată.

 

Tânărul a avut cu acces de furie în momentul în care a văzut un articol în care era menționat numele lui și al Biancăi Drăgușanu. De asemenea, Fulgy i-a dat tag și lui Alex Bodi când a vorbit urât despre blondină, cel pe care îl consideră prietenul lui bun.

„Să nu cumva de azi să-mi asociați numele cu cu**a aia de Bianca Drăgușanu, care Botezatu i-a dat valoare, prietenul meu Cătălin, de la Kayo mai nou. E jale! Îmi îngreunați viața! Deci dacă voi mai scrieți de acum articole cu numele meu și Bianca Drăgușanu, e jale! Vine poliția peste voi, presa!”, a spus Fulgy pe Instastoy.

Mai mult, Dan Manole nu s-a oprit aici cu atacurile și amenințările, acesta l-a provocat pe Cătălin Botezatu să vină cu o replica.

„Și să moară Zenga, Cătălin Botezatu de nu ieși cu o replica, că m-ai refuzat de două ori, ca să u mă cert și cu tine. Asta de ce spun. Cătăline? Stai pe lângă șmecheri dăia orginali cu sânge mafiot, mă refer acum la Joshua Castellano și nu renunți la arfele astea de Philipp Plein, care-mi trimite tricouri, aiurea! Îți trmit eu 5 bitcoini, pune story cu mine!”, a mai spus Fulgy.

După ce aceste declarații Fulgyy a arătat pe internet mai multe printuri cu conversații pe care le purta cu Cătălin Botezatu, dar și Alex Bodi, spunând despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu că este „top”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza