Florin Pastramă trece prin momente cumplite: „E de o săptămână la terapie intensivă”

Florin Pastramă trece prin momente cumplite: „E de o săptămână la terapie intensivă”
| Foto: wowbiz.ro

Soțul lui Brigitte trece prin clipe grele din viața lui. Florin Pastramă s-a intors din casa în care locuia cu soția sa și s-a întors la cea părintească. 

Ei bine, omul de afaceri a recurs la agest gest pentru a fi mai aproape de spitalul Fundeni, acolo unde este internată una dintre cele mai importante ființe din viața lui.  

Florin Pastramă trece prin momente foarte grele: „M aică-mea este cu un picior în groapă”
Afaceristul a dezvpluit că traversează una dintre cele mai cumplite momente din viața sa. A trebuit să se mute de acasă pentru a fi mai aproape de unitatea medicală în care este internată mama sa. 

„Eu nu am plecat de la Brigitte ca să stau la restaurante sau prin cluburi.

Uitați-vă la fața mea! Nu am avut timp nici să mă bărbieresc… Pentru mine maică-mea e cel mai important lucru. Ce era important, să stau lângă Brigitte să repar un gard sau să merg în vacanțe, când maică-mea este cu un picior în groapă. De la Brigitte până la maică-mea, la Spitalul Fundeni unde e ea, durează o oră. Noi stăm la un minut, două. Tot timpul sunt acolo”, a explicat Florin Pastramă.

Soțul lui Brigitte a dezvăluit că mama lui a fost internată o săptămâna la ATI, iar acum pare că starea ei de sănătate se îmbunătățește, iar medicii chiar au mutat-o de la terapie intensivă pe un salon. Florin Pastramă este convins că divinitatea a jucat un rol vital în videcarea mamei sale.

De asemenea, afaceristul a mai dezvăluit că a fost singurul care a putut intra să o viziteze pentru că s-a imunizat împotriva virusului SARS-CoV-2. 

„Maică-mea a avut foarte mari probleme la operație. E de o săptămână la terapie intensivă. Astăzi au pus-o pe salon. A avut tensiune 9. Dumnezeu i-a redat viața. Am putut să intru la ea doar eu, pentru că eu sunt singurul vaccinat”, a mai zis acesta, potrivit wowbiz.ro

Comenteaza