Fiica Andreei Esca a răbufnit de GELOZIE! Cum a reacționat vedeta după ce Mario Fresh s-a sărutat cu altă fată

Fiica Andreei Esca a răbufnit de GELOZIE! Cum a reacționat vedeta după ce Mario Fresh s-a sărutat cu altă fată

Mira a postat o imagine în care se sărută cu Mario Fresh. Alexia Eram a reacționat agresiv în urma scandalului apărut în presă.

Fanii au început să concluzioneze gestul făcut de cei doi artiști ca fiind o mișcare de marketing, pentru a-și promova noua piesa. De altfel, Mira și Mario Fresh au postat de curând „răspunsul” lor pentru fotografia postată, arătând clipul piese „Deziubește-mă”.

Înainte, însă, de răspunsul lor oficial, Alexia Eram, fiica Andreei Esca a postat un citat la story, imediat după ce Mira a publicat fotografia.

„Găsește binele în fiecare moment și să îmbrățișezi tot ce viața are să îți ofere”, a scris Alexia Eram, în descrierea unui videoclip de la Instastory.

De asemenea, Alexia și-a închis pagina de Facebook, lânsând-o activă doar pe cea de Instagram.

Mario Fresh, criticat pentru fotografia cu Mira

Secțiunea de comentarii a ultimei fotografii postate de Mario Fresh a început să fie asaltată de mesaje cu privire la fotografia postată de Mira. Mulți dintre internauți cred că cei doi s-au despărțit din nou. În vara acestui an, Mario Fresh și Alexia Eram au fost văzuți tot mai rar împreună, iar zvonurile cu privire la o despărțire au ținut luni de zile. În ciuda tuturor speculațiilor, niciunul dintre ei nu a confirmat sau negat o posibilă despărțire.

Cei doi au început să se afișeze din nou ca înainte, iar fanii au înțeles că cei doi s-au împăcat.

„Ce fain sa iti bagi picioarele in sufletul unui om cu o simpla poza pe instagram stories, no?”, „Se vede si tatuajul de pe gât, culmea e ca acum e cu Alexia la munte”, „Iar te-ai despartit de Alexia…”, sunt comentariile primite de Mario Fresh, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza