Probleme în căsnicie?! Andreea Esca a fost surprinsă alături de un alt bărbat. Vedeta era emoționată...

Probleme în căsnicie?! Andreea Esca a fost surprinsă alături de un alt bărbat. Vedeta era emoționată...

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Zilele aceasta vedeta a fost surprinsă pe străzile din București.

Andreea Esca este, fără doar și poate, una dintre emblemele trustului Pro TV! Cu o experiență de peste 30 de ani și o imagine nepătată, prezentatoarea TV pare că-și planifică orice pas. Discursul e întotdeauna impecabil, atitudinea și comportamentul de asemenea. E greu să fii vedetă, ar spune cei care sunt mereu sub „lupa” paparazzilor sau a telespectatorilor. Și, poate, tocmai de aceea, sunt mereu în „gardă”! Caută mereu sprijinul și atenția celor dragi, referindu-ne la cei din rândul familiei, sau a celor pe care-i consideră demni de încrederea lor, cum ar fi un confident.

Un asemenea om are și Andreea Esca în viața ei și nu, nu este vorba despre soțul ei, Alexandre Eram! O noua poveste după una petrecută relativ recent, și acum tot cu un puștulică. Puștulică de acum seamănă cu fostul și “modul de operare” pare similar. Paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe vedeta trustului din Pache Protopopescu în timp ce se confesa emoționată și febrilă unui tinerel, mergând ușor, la pas, pe străduțele din Capitală. Dacă vă uitați la mimica ei, lucrurile pot fi înțelese mai ușor.

Sunt 21 de ani de când Andreea Esca merge la brațul afaceristului Alexandre Eram, bărbatul alături de care are doi copii minunați, Alexia și Aris. Discreția este cuvântul care le-ar putea descrie perfect viața de familie. Totul pare să fie bine calculat, fără să existe derapaje. Cel puțin de care să fi aflat presa sau cei din jurul lor.

Cu la fel de multă discreție se desfășoară și relația apropiată dintre ea și prietenii de gen masculin pe care-i are. Și nu, nu facem referire la Eugen Lumezianu, confidentul jurnalistei, despre care CANCAN.RO a scris în urmă cu ceva timp.

Cu puțin timp înainte de sfintele sărbători pascale, având o „fereastră” în programul ei, Andreea Esca s-a întâlnit cu un prieten. Un tip de vârstă mai mică, dar care s-a ridicat la nivelul așteptărilor. I-a fost „sprijin” jurnalistei, preț de o plimbare. Ce e interesant este că noul tip are același “aer” cu cel dinainte. Modelul Andreei.

Cei doi și-au dat întâlnire pe Strada Paris din Capitală, unde au ales să meargă pe jos, împărtășindu-și unul altuia, cel mai probabil, gândurile care nu le dădeau pace. Sau, cine știe, probleme care necesitau să fie dezbătute îndelung. Andreea părea cel puțin foarte satisfăcută sufletește de plimbare, de partener, sau cel puțin așa pare din imagini. Nu?

Prezentatoarea TV pare să fi fost puțin mai „încărcată” cu probleme și-i explică în detaliu ce are pe suflet. Gesticulează, se încruntă, dar, la un moment dat, îi apare și zâmbetul pe buze. El, însă, merge cu mâinile la spate, ascultă fără s-o întrerupă și, cumva, reușește să-i aducă liniștea. Doar nu degeaba îi e apropiat… el pare atât de pătruns de povestea Andreei.

Ca un gentleman, tânărul o conduce până-n apropierea domiciliului ei, unde aceasta coboară. Nu înainte de a-și lua „la revedere”! Ce e simpatic e că nici acesta nu o lasă în fața casei ei, ci pe o stradă de lângă, exact ca fostul confident, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza