Cât costă să te cazezi la moșia Andreei Esca. Vedeta TV are 8 case 

Cât costă să te cazezi la moșia Andreei Esca. Vedeta TV are 8 case 

Andreea Esca și soțul ei au investit de-a lungul anilor mulți bani în imobiliare și turism.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre, au recondiționat opt case tradiționale din Mărginimea Sibiului, plaiurile natale ale tatălui prezentatoarei TV, și le-au transformat în locuri de cazare pentru turiștii de pretutindeni care caută să se conecteze cu natura, cu relaxarea și cu lucrurile simple.

Moșia Andreei Esca cuprinde un domeniu care are cinci căsuțe din lemn, aflate pe malul râului Porumbacu, și trei case, aflate în inima satului, din județul Sibiu. Potrivit datelor furnizate de platforma Booking.com, o căsuță de aici care are 40 de metri pătrați, baie, chicinetă, două dormitoare și vedere spre munte se închiriază cu 492 de lei pe noapte, potrivit Libertateapentrufemei.ro.

La Porumbacu, prezentatoarea TV are următoarele case: casa Berbec, casa Florea Vieții, casa Moara, casa Prieteniei, casa Soare, 331, adică proprietate care este situată în mijlocul satului și care datează din secolul al 19 lea, restaurată integral în anul 2019, La Victorel, o casă tradițională românescă care datează din anul 1909 și La Moșu’, o șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii.

După ce s-au distrat din plin la festivalul UNTOLD, câțiva prezentatori TV au poposit la moșia Andreei Esca. Prezentatoarea TV are mereu ușa deschisă pentru colegii săi, cum ar fi Tudor Chirilă, care și-a ținut acolo ziua de naștere, Pavel Bartoș, care este unul de-al casei, așa cum le place lor să spună, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Rareș Năstase, Roxana Hulpe, Cosmin Savu, Liliana Curea și mulți alții. Ei bine, pe site-ul ei oficial, Andreea Esca a scris câteva cuvinte frumoase despre moșia ei.

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare. Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice.

Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți “la talpiță” ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, a scris prezentatoarea TV.

Comenteaza