Fiica Anamariei Prodan, prinsă cu un cunoscut băiat de oraș. Imagini exclusive!

Fiica Anamariei Prodan, prinsă cu un cunoscut băiat de oraș. Imagini exclusive!
| Foto: spynews.ro

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost surprinsă zilele trecute în București alături de un băiat de oraș. 

Cei doi nu au ezitat să aibă gesturi de apropiere, iar acum au lăsat multe semne de întrebare. Să fie oare ceva mai mult decât o simplă prietenie? Vă lăsăm să urmăriți imaginile.

Anamaria Prodan e un persoanaj destul de controversat și care tot timpul a ținut primele pagini ale tabloidelor, însă prin intermediul ei și familia sa nu scapă de ochii vigilenți ai paparazziilor.

Așa s-a întâmplat și recent, atunci când colegii noștri au surprins-o pe Sarah Dumitrescu, fiica ei cea mică, la volanul bolidului ei de lux, dar nu singură.

Tânăra în vârstă de 22 de ani se afla în mașină alături de un cunoscut băiat de oraș, nimeni altul decât Vasy Borneu, fostul iubit al Simonei Trașcă. Nu știm ce legătură e între ei, însă trebuie să vă spunem că le-am urmărit fiecare gest.

Sarah Dumitrescu se afla la volanul mașinii, asta în timp ce Vasy Borneu era pe scaunul din dreapta. Cei doi erau foarte fericiți, zâmbeau, iar la un moment dat în oglinda retrovizoare se observă cum Sarah Dumitrescu chiar îl atinge pe față pe tânăr.

Cei doi fac schimb de ochelari și par că se înțeleg de minune, însă nu știm ce să credem și dacă e chiar vorba despre un început de relație între aceștia.

După ce au făcut slalom prin mașini, Sarah Dumitrescu și tânărul au ajuns în zona unui parc, unde amândoi au coborât din mașină și au plecat spre intrare.

Nu putem să nu remarcăm ținutele celor doi. Aceștia au ales să se îmbrace complet în negru și pare că s-au vorbit chiar și până la felul în care se îmbracă. Au accesorizat o pereche de ochelari de soare la ochi și s-au grăbit să intre în parc, potrivit spynews.ro.


 

Comenteaza