Familia Lidiei Buble este revoltată din cauza aventurilor ei din capitală! Riscă artista să fie exclusă din Biserica Penticostală?!

Familia Lidiei Buble este revoltată din cauza aventurilor ei din capitală! Riscă artista să fie exclusă din Biserica Penticostală?!
| Foto: fanatik.ro

Lidia Buble provine dintr-o familie credincioasă cu doi pastori în casă. Aceasta, însă, nu ține cont de regulile impuse de familii și se afișsează public cu diferitele sale relații.

În ultimii ani, de când Lidia Buble trăiește în București și are un succes de zile mari în lumea muzicii, numele ei a fost pronunțat și în legătură cu bărbați cunoscuți în showbiz. Fie că vorbim de Cezar Juratoni, un pugilist respectat, fie că vorbim de Răzvan Simion, unul dintre frații Tate, Harlys Becerra sau, mai nou, fostul patron Telesport, Horațiu Nicolau, Lidia Buble pare să aibă un succes amoros care pare să îi deranjeze pe cei din familia sa.

Ba chiar, de curând, actorul Marius Manole a dezvăluit că, după despărțirea de Răzvan Simion, între el și Lidia Buble s-a petrecut ceva, fără să dea însă prea multe amănunte, sugerând însă că nu ar fi fost doar o relație platonică, de amiciție.

Ce spune familia Lidiei Buble despre viața artistei din București?
FANATIK a intrat în legătură cu tatăl și cu fratele Lidiei Buble, amândoi pastori protestanți la Biserica Emanuel din Deva. Și, de fiecare dată, ne-am întâlnit același răspuns când a venit vorba de relațiile pe care le are Lidia Buble în ultima vreme, iar cei doi au încercat să ocolească, cu diplomație, subiectul.

”Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc”, ne-a spus pastorul Simion Buble în momentul în care s-a ajuns la o discuție cu privire la relațiile afișate de sora lui.

Nici Viorel Buble, tatăl cântăreței, pastor cu experiență la aceeași biserică, nu a fost mai încântat să vorbească despre aventurile fiicei sale din București. ”Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate”, a spus Viorel Buble pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, se pare că Lidia Buble nu mai are o legătură atât de strânsă cu o parte a familiei sale, fratele vedetei dezvăluind că nu au mai vorbit prea des în ultima vreme. ”Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută”, ne-a spus Simion Buble.

Dacă familia Lidiei Buble încearcă să o protejeze cât de mult se poate pe cântăreață, cei din comunitatea religioasă din care face parte vedeta sunt deranjați de atitudinea ei.

Ba chiar, în repetate rânduri, pe conturile de socializare ale Lidiei Buble apar comentarii cât se poate de acide cu privire la activitatea ei publică.

Iar unul dintre aceste mesaje, transmis de Dana Roba, una dintre figurile cunoscute din cultul penticostal, a venit după ce Lidia Buble și sora ei, Estera, au participat la show-ul Asia Express și au pozat, sugerând nuditatea, împreună.

”Era mai bine dacă te-ai fi rugat tu pentru sora ta să o întorci la mântuire, nu să te tragă ea în iad pe tine. Îmi pare rău pentru amândouă, nu vă judec. Dar să știi că neascultarea de Domnul este mai rea decât ghicirea și vrăjitoria. Dacă nu te întorci degrabă la Dumnezeu, o mare depresie îți va fi îngăduită și vei avea mult de suferit.

Cu Dumnezeu nu te joci, nici tu, nici Lidia. Când va veni pedeapsa lui Dumnezeu peste amândouă, nimeni și nimic nu vă va mai putea scăpa. Eu am fost în lume, știu ce înseamnă TV și minciuna diavolului. Nu uita că ce e la TV totul e minciună și durează doar un episod, dar iadul e veșnic”, i-a transmis Dana Roba, revoltată la acea vreme pentru fotografiile cu Estera și Lidia Buble.

În discuția pe care Marius Manole a avut-o cu Măruță despre Lidia Buble, actorul a glumit pe seama relației pe care vedeta ar mai avea-o cu familia sa, cunoscută pentru strictețe când vine vorba de subiecte legate de aventuri amoroase.

„Lidia Buble. Ba da, ba da! (n.r. răspuns la întrebarea privind avansurile pe care i le-a făcut o vedetă din showbiz) Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi.”, i-a spus Marius Manole lui Cătălin Măruță, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza