Familia Andreei Marin s-a mărit cu încă un membru. Vedeta are un nou copil: „E o dulceață,...”

Familia Andreei Marin s-a mărit cu încă un membru. Vedeta are un nou copil: „E o dulceață,...”

Andreea Marin a adus în familia ei un nou animăluț de companie. Până în acest moment, vedeta are 3 pisicuțe.

Andreea Marin împărtășește cu admiratorii ei din mediul online fiecare eveniment important de care are parte în viața sa personală. De data aceasta, fosta prezentatoare TV le-a făcut o surpriză internauților, anunțându-i că familia ei s-a mai mărit cu încă un membru.

Nu, nu este vorba despre un copil, ci despre un micuț animal de companie, o pisicuță de doar două luni care a venit ca partener de joacă de nădejde pentru cele pe care vedeta le are deja. Încântată peste măsură de venirea în familia sa a micuțului, „Zâna Surprizelor” a postat în mediul online o serie de imagini cu micuța felină. 

Andreea Marin este o mare iubitoare de animale și nu ezită să aducă în casa ei micuțe feline care să le însenineze și mai mult zilele.

Vedeta este deja stăpâna a două pisici ajunse la maturitate, așa că a decis că încă un puiuț nu ar face decât să întregească formula animăluțelor.

Ghetuță și Fistic, cele două pisici mature ale Andreei Marin, au de câteva zile un nou partener de joacă.

„Un "miau" firav m-a trezit în zorii primei sale zile petrecute în casa noastră. E o dulceață, are două luni, e jucăușă foc și abia aștept să o împrietenesc cu pufoasele noastre mai mari, așa cum am făcut odinioară și cu ele, Ghetuță și Fistic. Cum să o botezăm oare? Aștept sugestiile voastre”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

„Ritualul serii, joaca dinainte de nani, "ce bine că sunteți toți acasă!", pare să ne spună neastâmpărata noastră. Atâtea nume simpatice ne-ați sugerat pentru ea, mulțumim! Totuși, realitatea ne-a făcut să-l alegem pe cel neconvențional, dar sigur cel mai potrivit pentru ea: Țup-țup! Cum ne vede, nu aleagă, ci țopăie veselă și haioasă, ca un iepuraș energic, nicio asemănare cu pufoasele noastre mai mari, care își manifestau bucuria și pofta de joacă altfel. Așa i-a rămas numele!”, a mai scris vedeta pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza