Există cale de împăcare? Ce mesaj i-a transmis Irinel Columbeanu, Monicăi Gabor

Există cale de împăcare? Ce mesaj i-a transmis Irinel Columbeanu, Monicăi Gabor
| Foto: ziareonline.ro

Irinel Columbeanu i-a transmis Monicăi Gabor, fosta sa soție, un mesaj special cu ocazia zilei sale de naștere.

Fostul fotomodel a împlinit ieri 34 de ani.

Monica Gabor a împlinit 34 de ani pe 8 ianuarie, iar Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj cu această ocazie. Se pare că cei doi au rămas în relații bune, la aproape 11 ani de când au pus capăt căsniciei.

Omul de afaceri i-a făcut o urare fostei partenere de viață chiar pe rețelele de socializare.

În prezent, Monica Gabor se află în SUA, alături de fiica ei și a fostului milionar. Șatena și-a refăcut viața alături de miliardarul de origine chineză Mr. Pink.

Irinel Columbeanu, mesaj pentru Monica Gabor, de ziua ei

Monica Gabor și-a sărbătorit ziua de naștere sâmbătă, iar Irinel Columbeanu nu a uitat de această zi. Omul de afaceri i-a transmis un mesaj fostei soții de ziua ei.

După numeroasele scandaluri pe care le-au avut cu mulți ani în urmă, cei doi au îngropat securea.

Irina, fiica lor, se află în SUA alături de mama ei, iar Irinel Columbeanu a rămas în România. Se înțeleg mult mai bine acum și păstrează o relație bună de dragul fiicei lor.

“La mulți ani, Monica. Îți doresc sănătate perfectă, belșug și să fii fericită!”, a scris Irinel Columbeanu pe pagina de Instagram.

Fiica Monicăi Gabor i-a făcut și ea o urare emoționantă mamei ei cu această ocazie. Cele două sunt foarte apropiate, așa cum se poate vedea din postările lor pe rețelele de socializare.

“La mulți ani, mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine, ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere!

Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie și luptătoare minunată, care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc și la mulți ani!”, a scris Irina pe Instagram, iar mesajul a emoționat-o profund pe vedetă, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza