Este incredibil de crezut! S-a aflat ce muncește Irina Columbeanu în SUA, la doar 14 ani

Este incredibil de crezut! S-a aflat ce muncește Irina Columbeanu în SUA, la doar 14 ani

Irina Columbeanu are doar 14 ani, însă activititățile pe care le desfășoară acum sunt demne de ”oameni mari”.

Au trecut mai bine de doi ani de când Irina Columbeanu s-a mutat alături de mama ei, în America. Fetița a rămas peste Ocean după ce ambii părinți au luat această decizie în ceea ce o privește. Irinel Columbeanu a fost cel care a precizat că a acceptat această schimbare pentru ca fiica lui să aibă parte de un viitor mai bun decât cel pe care l-ar fi avut în România.

Iar acomodarea s-a făcut foarte rapid! Irina este fericită acolo și prioritățile ei s-au schimbat foarte mult.  Ea s-a implicat în multe proiecte la școală și se află printre primii elevi la învățătură.

Acum are14 ani și a decis să se pregătească pentru meseria de avocat. Tatăl ei a lăudat-o pentru ambiția ei. Dar și pentru că și-a făcut planuri serioase de viitor.

„Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, «mock trial», de fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat. Ce m-a impresionat e ca ea a particpat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia.

Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo. Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune. Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei, mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit”, a dezvăluit Irinel Columbeanu pentru click.ro, potrivit ciao.ro.

Comenteaza