Durere fără margini la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora lui face primele declarații: „A regretat că s-a dus acolo, am văzut...”

Durere fără margini la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Sora lui face primele declarații: „A regretat că s-a dus acolo, am văzut...”
| Foto: ziareonline.ro

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a făcut declarații după moartea artistului îndrăgit. Femeiea este sfâșiată de durere.

La două zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, sora regretatului artist a făcut declarații. Cele două surori are interpretului de muzică populară au venit în această seară la Ansamblul Maria Tănase din Craiova, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al artistului.

Interpretul a urmat un tratament post-Covid la o clinică privată. Sora cântărețului consideră că acesta ar fi încă în viață dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, declarații după moartea artistului

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian sunt de părere că interpretul de muzică populară nu ar fi trebuit să meargă la clinica privată unde s-a tratat post-Covid. Artistul nu le-a spus, inițial, surorilor lui că merge la clinică să se trateze, ci la o stațiune, să se relaxeze.

Una dintre surorile regretatului cântăreț a mai spus că nu știe dacă medicii i-au verificat starea de sănătate înainte de a-l supune tratamentului efectuat.

„Nu trebuia să meargă la clinica aceea (…) Nu a spus că urmează să meargă la clinică. A spus că merge în stațiune, dar nu a specificat unde, ce și cum. A spus că merge să se odihnească.

Și atunci am aflat, m-a sunat nepotul meu că Petrică e rău, la spital în Reșița. Atunci am aflat că fusese la clinica respectivă să se trateze, acum trei săptămâni, cam așa, ar fi avut Covid.

A făcut o procedură acolo (n.r. la clinică), dar nu i-a cerut acte, nimic. A zis că a făcut un test. Dar cum să bagi un om fără acte, să vezi dacă are ceva (n.r. boli). L-a băgat acolo, a făcut ce-a făcut și a ieșit în salvare.

A fost o greșeală acolo, cred. O să descoperim, au preluat procurorii cazul, nu am făcut noi plângere sau ceva, s-au sesizat”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian.

„Am stat acolo cu el, i-am zis: Petrică, tu ești om puternic, nu trebuie să te lași. Dacă-mi spuneai din timp te duceam. (…) A regretat că s-a dus acolo, am văzut în ochii lui”, a mai spus sora cântărețului.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul de Urgență Reșița. Cântărețul de muzică populară a ajuns în stare gravă la ATI după ce a urmat un tratament post-Covid care i-ar fi produs complicații, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza