După ce s-a aflat că Liviu Dragnea a fost cel care „i-a dat papucii”, Irina Tănase dă cărțile pe față

După ce s-a aflat că Liviu Dragnea a fost cel care „i-a dat papucii”, Irina Tănase dă cărțile pe față
| Foto: ziareonline.ro

Irina Tănase a uimit pe toată lumea după ce l-a înșelat pe Liviu Dragnea., Asta s-a întâmplat după 8 ani de zile în care relația lor a fost greu încercată.

Irina i-a rămas alături și în perioada în care a fost încarcerat și nimeni nu se aștepta să se despartă acum. După ce în presă a apărut informația potrivit căreia Dragnea a plecat de acasă pentru că iubita lui l-ar fi înșelat, iată și prima reacție a tinerei.

Ce spune Irina Tănase despre despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase a recunoscut că despărțirea a avut loc și că Liviu Dragnea a plecat de acasă și nu îi mai răspunde la telefon. Ea a declarat că despărțirea de iubitul ei este cel mai dureros moment pe care l-a trăit până acum. Tânăra a spus că i-a fost mereu fidelă, în cei 8 ani de relație și că nu a făcut nimic de care să se rușineze.

Despărțirea ar fi fost provocată de niște mesaje pe care Irina i le-ar fi trimis unui alt bărbat. Dragnea le-a văzut și a plecat fără să ceară explicații.

Irina Tănase spune că o doare că el nu a avut încredere în ea și că nu i-a dat ocazia să-i dovedească că se înșală.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase: poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații

Irina Tănase speră că Dragnea se va întoarce la ea. Tânăra așteaptă un semn de la cel care i-a fost iubit timp de opt ani. Tot Irina este de părere că naivitatea ei a adus-o în această situație. Nu s-a sfiit să spună că nu are niciun fel de orgoliu atunci când vine vorba despre bărbatul iubit și că îl așteaptă pe Dragnea să se întoarcă acasă.

La rândul său, Liviu Dragnea a declarat zilele trecute că știe bine ce face și de ce și că întotdeauna ia decizii spre mai bine. Fostul lider al PSD a spus că există schimbări în viața fiecăruia și există decizii, fără însă să confirme despărțirea de iubita sa, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza