Drama neștiută a lui Laurențiu Reghecampf! S-a aflat adevărul, într-un final: „Are cancer!”

Drama neștiută a lui Laurențiu Reghecampf! S-a aflat adevărul, într-un final: „Are cancer!”

Laurențiu Reghecampf trece prin momente grele din cauza mamei sale care suferă de o boală cumplită.

Laurențiu Reghecampf a spus pentru prima dată că are probleme în familie. Cea care i-a dat viață, Marga, 72 de ani, are cancer. Antrenorul a apelat la cei mai buni medici și femeia urmează ședințe de chimioterapie.

După un set de analize amănunțite, efectuate în Turcia, specialiștii spun că există șansa unei operații. Intervenția ar fi avut loc deja.

„Mama are cancer! Urmează un tratament. Am fost cu ea în Turcia, a făcut niște analize. Face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce mi-a spus, din ce i-au zis doctorii, este mult mai bine.

Sperăm să reușim să o operăm înainte de Revelion sau poate la anul, vedem…în funcție de ce se întâmplă în perioada asta. Sper să treacă bine! Mama este foarte puternică psihic. Am făcut o fermă la Snagov, de vreo patru – cinci ani tot muncesc. Ea petrece majoritatea timpului acolo, deci are activitate și asta o ajută foarte mult”, a declarat Laurențiu Reghecampf, anul trecut, pentru canalul de youtube „Fiță cu Adiță”.

Laurențiu Reghecampf a șocat pe toată lumea în momentul în care a anunțat public diagnosticul mamei sale. Cea care i-au dat viață se luptă cu un cancer mamar, care s-a întins și la ganglioni. Marga Reghecampf a trecut deja printr-o operație și a făcut chimioterapie.

Acesta a făcut noi dezvăluiri despre starea în care se află acum cea care i-a dat viață. Femeia a fost operată în Turcia, acolo unde a fost însoțită și de fostul fotbalist care și-a dedicat tot timpul și toate resursele pentru a o ajuta. Din fericire, ea se simte mult mai bine acum, iar cei dragi așteaptă cu nerăbdare să treacă peste această cumpănă.

„Mama e foarte bine, a făcut chimio. Am operat-o la sânul stâng, sper să terminăm luna asta. I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la ganglioni. Stă la Snagov, la mine la ferma, e bine.

Este foarte supărată pe fosta soție pentru discuțiile pe care le face. A stat numai cu noi în casa de când a murit tata. E surprinsă, e suparată, știe adevarul și nu acceptă asta’, a mărturisit Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului lui Căltălin Măruță, potrivit ciao.ro.

Comenteaza