Ce dietă ține Monica Bârlădeanu pentru a arăta ca la 20 de ani. La ce alimente a renunțat complet

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu pentru a arăta ca la 20 de ani. La ce alimente a renunțat complet

Monica Bârlădeanu, cunoscuta actriță româncă, ține un regim alimentar strict pentru a-și putea menține silueta.

Vedeta, ce joacă în serialul ‚Vlad’, difuzat la PRO TV, a discutat cu ‚Ce se întâmplă, Doctore?’ și a dezvăluit că pentru ea funcționează dieta hiperproteică.

”În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist.”, a dezvăluit Monica Bârlădeanu pentru sursa menționată mai sus.

De asemenea, vedeta a adăugat că s-a consultat cu un nutriționist înainte de a ajunge la concluzia că această dietă i se potrivește: „Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc.  În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore.”

Totuși, o siluetă perfectă cere și câteva sacrificii, așa că Monica a scos câteva alimente complet din meniul său. „Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.”, a zis ea pentru ‘Ce se întâmplă, Doctore?’, potrivit verdict.ro.


 
 

Comenteaza