Doliu în lumea fotbalului! Un junior a murit....DURERE MARE

Doliu în lumea fotbalului! Un junior a murit....DURERE MARE

Un junior de 12 ani a murit. Anunțul trist a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal printr-o postare pe Facebook. 

Lumea fotbalului românesc este în doliu! Juniorul de 12 ani care s-a stins din viață era legitimat la echipa Under 12 Loki SC, din județul Harghita. Formația urma să participe la Cupa Satelor. De ce a decedat copilul.

Doliu în lumea fotbalului românesc

Potrivit primelor informații, juniorului de 12 i s-a făcut răut la finalul unui antrenament. Medicii au intervenit cu o amulanță de urgență la fața locului, însă eforturile au fost în zadar și nu l-au putut salva. Aceștia au fost nevoiți să declare decesul copilului.

Vestea că Aron Timar s-a stins din viață a venit ca un fulger pentru toți cei ce l-au cunoscut. Federația Română de Fotbal a transmis un mesaj de regret pe Facebook. Familia este devastată de durere.

„Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul incident petrecut astăzi, 3 noiembrie 2022, în județul Harghita. Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa Under 12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament. Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva. FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților”, a anunțat Federația Română de Fotbal pe Facebook.

A doua veste proastă pentru sportul românesc în trei săptămâni

Lumea sportului românesc a primit a doua veste tragică astăzi, când juniorul a decedat. Pe data de 19 octombrie s-a anunțat că Gheorghe Novac, fost jucător legendar de la echipa Dinamo, a murit, la vârsta de 77 de ani.

Gheorghe Novac a fost mare baschetbalist al țării. Acesta a fost și jucător în cadrul echipei Naționale de Baschet a României. De-a lungul timpului, fostul sportiv a participat la cinci turnee finale FIBA EuroBasket cu echipa.

Anunțul a fost făcut public de către Federaţia Română de Baschet pe Facebook, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 
 

Comenteaza