Doliu imens în România. Este cea mai neagră zi....a murit într-un accident teribil, pe Valea Prahovei

Doliu imens în România. Este cea mai neagră zi....a murit într-un accident teribil, pe Valea Prahovei
| Foto: realitateasport.ro

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane și decesul altei persoane. Persoana decedată era un mare arbitru de fotbal.

A fost vorba despre o coliziune între un autoturism condus de către un bărbat, de 60 de ani, din județul Sibiu și o autoutilitară condusă de către un alt bărbat, de 27 de ani, din județul Argeș, pe DN 7, în localitatea Racovița.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea conducătorului autoutilitarei, care ulterior a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse, bărbatul decedat era Laszlo Sajtos, fost consilier județean și fost arbitru de fotbal. De mai bine de zece ani, acesta deținea diferite funcții de conducere la București în zona transporturilor.

Spre exemplu, Laszlo Sajtos a fost, printre altele, șeful Autorității Rutiere Române, director la ISCTR (instituție care se ocupă cu controlul transportului rutier), șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport, potrivit realitateasportiva.net.

 

Comenteaza