Divorț cu condiții între Anamaria Prodan și Reghecampf. La cine va rămâne averea: ”A fost dorința...”

Divorț cu condiții între Anamaria Prodan și Reghecampf. La cine va rămâne averea: ”A fost dorința...”
| Foto: wowbiz.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 13 ani. Cei doi au împreună o familie frumoasă și o avere colosală. 

În ultima vreme, au existat foarte multe zvonuri legate de o posibilă despărțire, însă sexy-impresara le-a negat pe toate.

Anamaria Prodan a transmis în nenumărate rânduri, că ea și Reghe sunt fericiți alături de copiii lor.

Totuși, surse din anturajul au declarat pentru playsport.ro, că divorțul este inevitabil.  

”Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățiile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere.

O să fie mai simplu decât credeți. Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit”, a dezvăluit o persoană apropiată celor doi, pentru sursa citată.

Se zvonește că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi stabilit și condițiile divorțului. Se pare că Reghe nu și-a dorit partajul, după cum au spus sursele pentru playsport.ro

” Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt.

Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a mai spus o persoana apropiată cuplului Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan, conform sursei precizate.

Impresara și antrenorul de fotbal au împreună un cont de economii. ” În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie.

Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de aprobare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, scrie playsport, citat de wowbiz.ro.

Comenteaza