DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! S-a aflat ce tarif are Andreea Mantea! Câți euro cere vedeta pe oră

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! S-a aflat ce tarif are Andreea Mantea! Câți euro cere vedeta pe oră
| Foto: kfetele.ro

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate și carismatice prezentatoarea de televiziune din România.

Iar, odată cu experiența și ascensiunea în carieră, fiecare persoană este liberă să ceară anumite sume pentru munca pe care o depune. Câți euro cere vedeta Kanal D pe oră la un eveniment, pe poziția de MC sau prezentatoare a unui eveniment?

Andreea Mantea are contract cu postul de televiziune Kanal D de mai mulți ani. Prezentatoarea de televiziune, care în prezent este gazda emisiunii ”O nouă șansă”, a strâns un public numeros atât pe micile ecrane, cât și pe rețelele de socializare, acolo unde primește zilnic mesaje de apreciere.

Am aflat ce tarif are Andreea Mantea! Câți euro cere vedeta Kanal D pe oră

Prezentatoarea TV, în afara contractului pe care îl are cu postul de televiziune Kanal D, este invitată și la diferite evenimente și spectacole pentru a încânta oamenii cu prezența și carisma ei! Iar, pentru fiecare invitație, Andreea Mantea are un anumit tarif.

De exemplu, în condițiile în care o persoană își dorește ca Andreea Mantea să fie MC-ul evenimentului sau să prezinte un anumit spectacol, trebuie să știe că prețul nu este deloc unul mic. Pentru doar o singură oră, prezentatoarea TV încasează 1300 de euro, arată o agenție de evenimente. Fie că este vorba despre concerte, zile ale unor localități, petreceri de tip corporate, nuntă, botez, aniversări, baluri sau dineuri, persoanele care doresc ca Andreea Mantea să participe, pentru câteva ore, trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Andreea Mantea face parte de mulți ani din familia Kanal D, iar potrivit Libertatea, aceasta ar primi suma de aproape 20.000 de euro în fiecare lună. De asemenea, pentru emisiunea ”Se strigă darul”, aceasta ar fi încasat încă 5000 de euro, având în vedere faptul că trebuia să se întoarcă în țară, din Turcia, pe vremea când prezenta ”Puterea Dragostei”, pentru a pleca cu mașina la nunți. Chiar dacă a avut întotdeauna programul încărcat, nu s-a putut plânge de banii pe care îi încasa în cont. Mai mult decât atât, vedeta Kanal D ar fi încasat anumite sume și în urma unor postări de pe rețelele de socializare, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza