Dezvăluiri șocante! De ce s-au bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf. De aici a început totul

Dezvăluiri șocante! De ce s-au bătut Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf. De aici a început totul

Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva fostei soții, după bătaia care a avut loc între ei.

La rândul ei, fosta, avea să facă același lucru împotriva lui. Circul a început cu o zi înainte! Laurențiu Reghecampf susține că a fost pălmuit de fosta soție. Asta a scris în plângerea pe care a depus-o, vineri seara, la Poliție. Voise să-și vadă copilul pe care-l are cu ea, pe Bebeto, dar acolo lucrurile au luat-o razna și s-a ajuns la scandal.

Conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu a început vineri seara! Sursele noastre au dezvăluit că antrenorul a fost audiat joi la IPJ Ilfov, la Serviciul de Investigare al Infracțiunilor Economice, asta după ce sexy-impresara a depus o plângere împotriva lui.

Pe fondul acestor discuții, dar și pentru că Reghe a dorit să-și vadă copilul vineri seara și a mers la casa din Snagov, s-a ajuns la secția de Poliție.

În urmă cu doar câteva luni, Laurențiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal. Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat. El a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal. Și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza