Detalii siropoase! Cum a decurs prima întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Detalii siropoase! Cum a decurs prima întâlnire dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor
| Foto: wowbiz.ro

Irinel Columbeanu a povestit în cea de-a doua carte, printre altele, despre cum a decurs prima întâlnire cu Monica Gabor.
 

Irinel Columbeanu a lansat cel de-al doilea volum din trilogia "Istoria unui vehement".

Cartea intitulată "Apofenia" cuprinde detalii neștiute despre relația pe care a avut-o cu fosta sa soție, Monica Gabor. 

Omul de afaceri a descris prima întâlnire cu Monica, primul sărut, dar și momentul în care a decis să o ceară în căsătorie.

Irinel și Monica s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 17 ani. Povestea celor doi a fost mereu în atenția publică și a fost îndelung comentată.

La 10 ani de la divorț, omul de afaceri a decis să pună în paginile cărții sale detalii neștiute din controversata relație. 

Prima întâlnire dintre Irinel și Monica a avut loc pe 13 iulie 2005. Ea venise în București să facă poze pentru catalogul ei de manechin la studioul foto care se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel Columbeanu avea birourile.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii.

Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu în volumul doi al cărții sale.

Monica i-a atras atenția lui Irinel de la prima întâlnire și a simțit de atunci că va deveni femeia lui, deși era conștient că ea era doar în clasa a XII-a.

În cartea sa, Irinel povestește detalii intime din relația cu Monica. El obișnuia să o însoțească la evenimentele la care ea participa, așa cum a fost și prezentarea de modă din cadrul festivalului Callatis. Dragostea era atât de mare, încât Irinel a avut grijă să aibă la dispoziție un cadru intim pentru momentele de pauza din timpul spectacolului.

"În timpul festivalului Callatis, Illi se învățase și nu mai ducea iahtul înapoi în port, la Eforie, ci îl tot lăsa acolo seară de seară, în partea civilă a portului Mangalia, la cheiul dinspre oraș, ca să poată merge cu Monica seara la concerte cu el. Îl amara lipit de barja pe care acestea se țineau și astfel aveau și unde să petreacă uneori lungile pauze dintre concerte, pe mica lui punte a iahtului sau chiar sub ea, în sufragerie sau chiar în dormitor.", povestește Irinel Columbeanu în cel de-al doilea volum.

Erau atât de îndrăgostiți încât cu greu își puteau stăpâni gesturile. Irinel detaliază o mică ceartă cu Monica, în timpul festivalului Callatis. A reușit să o împace cu un sărut chiar în fața președintelui Traian Băsescu, prezent alături de soție la spectacol.

"Monica se supără pentru că el se supărase și tot așa, până când, ca să o împace, o sărută în timpul concertului, chiar dacă erau așezați în fața președintelui Băsescu, venit la concert împreună cu soția, ceea ce poate l-o fi dublu deranjat. Atât de lung și de apăsat fu sărutul, încât atunci când se treziră din el nu mai absolut nimeni.", detaliază Irinel Columbeanu în cartea sa, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza