Detalii incendiare de la nunta lui Armin Nicoară și Claudia Puican. Ce condiții le-au impus invitaților

Detalii incendiare de la nunta lui Armin Nicoară și Claudia Puican. Ce condiții le-au impus invitaților

Claudia Puican și Armin Nicoară și-au unit destinele pentru tot restul vieții în Turcia, alături de familie și cei dragi. 

Armin Nicoară și Claudia Puican au decis să aibă o nuntă specială, departe de cele atipice, astfel că au plecat alături de cei dragi departe de meleagurile din România și s-au oprit în Turcia, locul unde petrecerea este în toi în aceste momente.

Ce ținute au ales Armin Nicoară și Claudia Puican la nunta din Turcia
Ei bine, este cu adevărat o nuntă exclusivistă, însă totodată bazată pe simplitate și bun gust, astfel că, în timp ce toată lumea se aștepta de la Claudia Puican la o rochie de mireasă asemănătoare unei prințese, aceasta a ales exact opusul.

Exact! Claudia Puican a optat pentru o rochie lungă și pe corp, albă bineînțeles, cu o crăpătură destul de adâncă pe unul dintre picioare. Cu detalii prețioase argintii în zona umerilor și a taliei, dar și cu un decolteu generos, artista a atras toate privirile.

Armin Nicoară, asortat cu Claudia Puican
De asemenea, și în privința machiajului sau a părului, soția lui Armin Nicoară a ales să fie la fel de discretă, astfel că totul a fost în nuanțe naturale, coafura fiind formată din bucle lejere pe spate și cât mai comode.

Așa cum era de așteptat, Armin Nicoară a fost și el alături de Claudia Puican cel care a atras privirile invitaților, purtând un costum alb care-i venea extrem de bine. Totodată, nu doar mirii au fost în ținute de culoare albă, ci toți invitații, asta pentru că a fost impus un dress code, mai exact all white!

Nici nașii, Georgiana Lobonț și soțul ei nu au fost departe de tematică, astfel că toată lumea s-a conformat spuselor mirilor, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 

Comenteaza