Detalii din vița Alinei Vidican! Cu cine se iubește fosta soție a lui Cristi Borcea

Detalii din vița Alinei Vidican! Cu cine se iubește fosta soție a lui Cristi Borcea
| Foto: wowbiz.ro

După cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican pare și-a refăcut viața sentimentală. Ce doi s-au cunoscut în Miami și se pare că în curând îl va prezenta și mamei sale.

După cinci ani de stat la Miami și în care s-a ocupat exclusiv de afacerea de acolo și de educația copiilor, Alina Vidican pare că și-a refăcut viața în brațele unui alt bărbat pe care, deja, l-a prezentat mamei sale.

Mai exact, zilele trecute, pe când mama Alinei Vidican era la Miami, fosta soție a lui Cristi Borcea a decis să facă un pas cât se poate de important: să îl prezinte pe cel despre care se spune că i-ar fi, acum, partener de viață și pe care l-a ținut la ”secret” o bună bucată de vreme. ”Relația pe care o are Alina este una cât se poate de serioasă.

 Cristi Borcea știa despre el, știe ce se petrece la Miami, dar i-a cerut să fie cât mai discretă și să își asume relația doar când este sigură că este un bărbat potrivit pentru ea și care o acceptă cu toate obligațiile pe care le are. Iar ALina l-a asigurat că prioritatea ei sunt copiii, că bărbatul cu pricina nu va fi un înlocuitor de tată”, ne-a spus un apropiat de-al Alinei Vidican.

Astfel, arătând mai bine ca niciodată -  cui atât mai mult cu cât, de-a lungul ultimilor ani, fosta soție a lui Cristi Borcea  a intervenit asupra pomeţilor, şi-a înlocuit silicoanele, şi-a facut rinoplastie, şi-a ridicat, estetic, buricul, ea considerând ca cele două naşteri i-au afectat corpul, Alina Vidican a făcut o fotografie alături de cel care pare să îi fie iubit, iar mama ei zâmbește larg, semn că, deja, le-a dat binecuvântarea în ceea ce privește relația pe care o au.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea.

Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", și, divorțat de Alina Vidican, s-a căsătorit în cu Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit trei copii omului de afaceri, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza