Declarația OFICIALĂ făcută de Anamaria Prodan după ce a aflat că a fost înșelată: „GREȘELILE FĂCUTE DE ACEST...”  

Declarația OFICIALĂ făcută de Anamaria Prodan după ce a aflat că a fost înșelată: „GREȘELILE FĂCUTE DE ACEST...”  

Anamaria Prodan a spus acum câteva zile că va face o declarație oficială cu privire la soțul ei. Și iată că momentul a sosit.

 

Laurențiu Reghecampf a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, faptul că a depus deja actele de divorț. Ulterior… în presă, au apărut imagini cu antrenorul Craiovei și iubita sa care urmează să-l facă tată pentru a treia oară. Chiar și în această situație, Anamaria Prodan și-a apărat soțul și familia.

În comunicatul oficial, impresara susține că ea și membrii familiei l-au iertat pe Laurențiu Reghecampf pentru greșelile făcute și toată lumea îl așteaptă să revină în sânul familiei, unde a cunoscut adevărata fericire. Anamaria Prodan afirmă în continuare că Laurențiu Reghecampf este cel mai bun soț și tată.

”Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe! O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevarata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului.

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat greșeală și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII. NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit!

O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un «dead end»! Doar sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprind, dar nu îi judec, pentru că toate sufletele sunt bune în față lui Dumnezeu! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit URAGAN de pe pământ numit PRODAN”, a transmis Anamaria Prodan într-un comunicat oficial, potrivit Fanatik, citat de cancan.ro.

Comenteaza