De necrezut! Ce s-a ales de cuplul „spart” de Marica? Puţini ar face aşa ceva...

De necrezut! Ce s-a ales de cuplul „spart” de Marica? Puţini ar face aşa ceva...

Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica, își trăiește viața alături de soțul ei, chiar și după mega-scandalul din camera de hotel. 

Iertată de soț și cu o notorietate crescută în mediul online datorită filmulețului în care a fost surprinsă alături de fotbalist, blondina a început să trăiască precum un „influencer”, dar în „umbra” iubitei lui Marica. Cele două seamănă izbitor în prezent. 

Amantlâcul dintre Ciprian Marica și Ana Muntean n-a avut o finalitate nefericită pentru niciunul dintre protagoniști. Nu s-a lăsat cu separări, ba chiar fosta amantă a fotbalistului a profitat de „succesul” provenit după viralizarea videoclipului în care soțul său a prins-o în „fapt” alături de fotbalist.

Acum, fosta amantă a lui Ciprian Marica n-a pierdut vremea și a profitat de notorietatea neașteptată venită în mediul online și a adoptat un stil demn de inflencerii de pe la noi.

Cu peste 47.000 de urmăritori pe Instagram, mai mulți la număr decât ai Ioana Marcu (aproximativ 11.000) – iubita fotbalistului, cea dintâi postează zilnic filmulețe în social media în care prezintă produsele „fantastice” primite în schimbul promovării.

Surpriza abia acum vine, căci Ana Muntean, chiar dacă a „rupt-o” cu Ciprian Marica, nu s-a mulțumit ușor și și-a făcut o schimbare de look. Dar ce schimbare… e 1:1 cu iubita și mama copiilor fotbalistului. Imaginile nu mint!

Ana Muntean a intrat în atenția publicului în momentul în care au apărut imaginile cu ea și fotbalistul Ciprian Marica în timp ce își consumau „povestea de dragoste” într-o camera de hotel din Cluj.

Prinși în „fapt” în urmă cu doi ani de Florin Muntean, soțul Anei, prieten la vremea aceea cu Marica, protagoniștii n-au avut decât să-și asume escapada fierbinte, iar mai apoi, și-au văzut fiecare de viața lor. Sau cel puțin astea sunt informațiile știute de tot poporul, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza