De ce nu bea niciodată alcool Donald Trump! Președintele SUA, rămas marcat pe viață de un eveniment

De ce nu bea niciodată alcool Donald Trump! Președintele SUA, rămas marcat pe viață de un eveniment
| Foto: india legal

Donald Trump nu bea niciodată alcool. Motivul pentru care a recurs la acest gest, îl reprezintă o dramă ascunsă prin care a trecut acum câțiva ani și care i-a schimbat radical restul vieții.

 Născut în 1946, în cartierul Jamaica din districtul Queens, New York, Donald Trump a fost al patrulea copil al soților Fred și Mary. Aceștia au avut nu mai puțin de cinci moștenitori, trei băieți și două fete.

Puțină lume știe însă că fratele mai mare al lui Donald, Fred Junior, născut cu 8 ani înaintea lui, a murit în 1981, la vârsta de doar 43 de ani.

Tocmai acest eveniment avea să-l marcheze pe Donald Trump și să-i ofere o nouă perspectivă în viață. Fred Jr a încetat din viață din cauza alcoolismului, fapt care l-a făcut pe actualul președinte al americanilor să evite să încerce vreodată consumul de alcool sau să fumeze.

Interesant este că fratele lui Donald Trump avea un viitor frumos în față. Acesta absolvise Școala St. Paul, o unitate de învățământ de elită. Au existat însă câteva controverse, mai ales că, în același an, tatăl său, Fred Sr., a donat bani pentru ca terenurile de joc ale școlii să fie refăcute.

Fred Jr. a participat la Universitatea Lehigh și s-a alăturat unei fraternități istorice evreiești, Sigma Alpha Mu, chiar dacă nu era evreu. Avea să devină chiar președinte al frăției și a absolvit un master în afaceri. A intrat, în cele din urmă, în Garda Națională Aeriană ca locotenent secundar.

Comenteaza