Daniela Iliescu tristă din cauza lui Culiță. Ce imagini impresionante a publicat viitoarea mămică

Daniela Iliescu tristă din cauza lui Culiță. Ce imagini impresionante a publicat viitoarea mămică

Daniela Iliescu mai are foarte puțin până când nască iar gândul că își va ține copilul în brațe o emoționează. În schimb, distanța de Culiță a început să-i dea bătăi de cap. 

Daniela Iliescu mai are puțin până când o să aducă pe lume primul copil. Iubita lui Culiță Sterp este din ce în ce mai emotivă în această perioadă și, din imaginile surprinse pe rețelele de socializare, se poate observa cu ochiul liber că îi este extrem de dor de iubitul ei. 

Iubita Faimosului trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Urmează să devină mămică pentru prima oară, iar gândul că, în doar câteva zile, își va strânge bebelușul în brațe, o emoționează extrem de tare. Mama Geta făcea declarații, în exclusivitate pentru WOWbiz, că nora ei va naște în perioada 10-15 iunie și că deja totul este pregătit. 

Mama Geta- Băiețelul lui se naște cam prin 10 iunie, maxim 15 iunie. Dar din câte am înțeles nu e gata competiția. Copilul e deja spre usă, poziția e bună. Acum așteptăm. 

Daniela Iliescu tristă din cauza lui Culiță. Ce imagini impresionante a publicat viitoarea mămică

Eu am crezut că va fi gata până atunci. Sigur că nu îi face bine (n.r - Danielei).  Să vină și Culiță sănătos.(...) Culiță, într-adevăr, a fost mai gagigar, Daniela știa. Dar sper de aici încolo să își vadă de treabă. Acest Survivor a fost armată pentru el.

Cu toate că partenerul de viață nu i-a fost alături în această perioadă, Daniela Iliescu s-a descurcat de minune, fiind susținută necondiționat de familia Faimosului. Însă, mai sunt momente în care o ia dorul extrem de tare și, atunci, postează imagini cu iubitul ei.

Ultimele fotografii de pe contul său de Instagram sunt alături de Culiță Sterp, în ipostaze emoționante.

 
Până și fanii s-au emoționat, după ce au văzut fotografiile! Se țin în brațe, se sărută, se simt bine împreună, imagini surprinse din momentele plăcute petrecute împreună, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza