Daniela Crudu dezvăluie care sunt cerințele clienților săi de pe platforma OnlyFans: Toți vor să vadă...

Daniela Crudu dezvăluie care sunt cerințele clienților săi de pe platforma OnlyFans: Toți vor să vadă...

Daniela Crudu s-a lăsat de televiziune și postează poze erotice pe platforma destinată adulților Onlyfans.

Daniela Crudu s-a reprofilat. Și face bani grei. A început „timid” pe OnlyFans, postând poze asemănătoare cu cele pe care le urca și pe contul său de Instagram, doar că pe gratis. Acum a schimbat placa. Arată tot. Și conturile se umflă.

După spusele fostei asistente a lui Capatos, abonații ei, cei care plătesc 20 de dolari lunar pentru a o vedea în toate pozițiile, sunt înnebuniți după contentul pe care Cruduța îl plasează pe platforma destinată adulților.

Ea se mândrește. Spune că primește reacții pozitive din partea lor, astfel e încurajată să posteze imagini cât mai deocheate. Căci oamenii o vor în toate ipostazele. Și dacă banii vin… e și mai bine.

Mai mult decât atât, ea menționează că abonații săi vor să vadă celebrul fluturaș, adică tatuajul pe care îl deține în zona intimă. Ea le face pe plac și oferă ce i se cere.

„Păi pun (nr. poze atât de explicite) că nu sunt pudică și n-am fost niciodată… N-am nimic de ascuns. Hahahaha!
Îmi place asta și lor le place tot ce pun eu… și când văd că am feedback bun mă încurajează și ei… aleg locații, mă ajută varul meu, el îmi mai face pozele.

Degetele de la picioare (nr. lucrul pe care Daniela Crudu îl are atât de special). Hahaha! Toți sunt curioși să vadă celebrul fluturaș”, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Comenteaza