Daniela Crudu a fost filmată goală după o PARTIDĂ DE AMOR! Imagini interzise minorilor

Daniela Crudu a fost filmată goală după o PARTIDĂ DE AMOR! Imagini interzise minorilor

Daniela Crudu, complet dezbrăcată, a fost filmată bărbat alături de care a avut parte de momente focoase.

Complet dezbrăcată, fără nicio inhibiție, cu o mare nonșalanță – așa apare Daniela Crudu în imaginile primite pe celebra adresă pont@cancan.ro. Bruneta devoalează picanterii din culisele emisiunii „Ultimul trib” , show filmat în Madagascar și difuzat pe Antena 1, la care a participat în 2018, alături de mai multe nume celebre din showbiz, printre care și Ionuț Iftimoaie.

Așezată pe un scaun, fosta asistentă TV îl privește pe bărbatul cu care, cel mai probabil, avusese o partidă pe  “cameră”, și-i povestește – foarte prinsă – ce s-a întâmplat în show-ul de pe Antenă. În tot acest timp, bărbatul stă întins pe pat. Din câte se poate observa, este și el dezbrăcat și o trage pe Cruduța de limbă, în timp ce o filmează. Deși Daniela Crudu pare să conștientizeze faptul că este filmată, nu are nicio reacție. Ba, mai mult, continuă să-i povestească partenerului ei de discuție ce s-a întâmplat, de fapt, între coechipieri. Redăm mai jos bucata de conversație pe care cei doi au avut-o.

Daniela Crudu a fost filmată goală după o PARTIDĂ DE AMOR! Imagini interzise minorilor

„Daniela: (…) Îl mângâia încontinuu, adică … 

Bărbat: Dar nu era și Iftimoaie?

Daniela: Iftimoaie era de la noi, de la galbeni … aia îl peria pe el”, este dialogul purtat de Daniela Crudu cu bărbatul respectiv.

Fosta asistentă TV a participat în 2018 la emisiunea-concurs „Ultimul trib” , dar a trebuit să se întoarcă în țară, după ce s-a accidentat grav la mână. Medicii i-au transmis că ar fi bine să încheie competiția.

„Nu credeam că acesta va fi sfârșitul. Aș fi luptat până la capăt. Este trist, dar sunt fericită că am ajuns și până aici”, a susținut Daniela Crudu, în momentul în care moderatorul emisiunii, Octavian Strunilă, a făcut anunțul legat de plecarea Cruduței.

Daniela s-a accidentat grav la mâna stângă, iar, în urma investigațiilor, doctorii au ajuns la concluzia că situația sa se va agrava dacă își va scoate atela ghipsată. Și condițiile grele din Madagascar ar fi contribuit la accidentarea fostei asistente TV, potrivit cancan.ro.

Comenteaza