Dana Budeanu, surprinsă în ipostaze picante! Vedeta încins mințile bărbaților cu fotografiile ei controversate

Dana Budeanu, surprinsă în ipostaze picante! Vedeta încins mințile bărbaților cu fotografiile ei controversate

Dana Budeanu s-a lăsat fotografiată in ipostaze foarte senzuale. Vedeta a încins spiritele în online, după ce a publicat pozele pe Instagram.

Celebra creatoarea de modă Dana Budeanu s-a fotografiat în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare. Vedeta a postat mai multe imagini în care apărea în lenjerie intimă și în cizme lungi, chiar pe canapea. Fanii acesteia au reacționat imediat și au apreciat poastarea făcută de vedetă.

Fiind foarte activă pe conturile de socializare, Danei îi place să își țină la curent fanii prin intermediul postărilor pe care le face. De această data însă a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Dana Budeanuîn ipostaze incediare pe Instagram

Dana Budeanu este adepta shooting-urilor foto și nu ezită să își afișeze cele mai frumoase forme ale corpului. De curând, aceasta a postat o serie de imagini greu de trecut neobservate.

Designerul s-a lăsat fotografiată în cele mai neașteptate ipostaze de până acum, pe canapea. Totodată, aceasta a apelat și la ținute în care foarte puțini au avut ocazia să o vadă.

Lenjeria intimă, cămașa albă și cizmele lungi pe care le-a purtat i-au scos în evidență atuurile fizice, în mod special picioarele subțiri, talia de invidiat și superbele trăsături ale feței.

Machiajul discret, coafura spectaculoasă și bijuteriile scumpe au jucat un rol important în pictorialul său. De asemenea, pozițiile în care a fost surprinsă îi oferă un strop de senzualitate cu care a pus pe jar publicul masculin.

Deși fanii nu au putut comenta la postarea făcută, imaginea a reușit într-un timp scurt să adune peste 4000 de aprecieri, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza