Jador, în lacrimi pe Instagram! Manelistul și-a îngrijorat fanii: „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”

Jador, în lacrimi pe Instagram! Manelistul și-a îngrijorat fanii: „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”
| Foto: spynews.ro.

Jador și-a surprins fanii de pe Instagram după ce s-a afișat cu lacrimi în ochi în timpul filmărilor unui nou videoclip.

Pe Instagram, artistul a postat mai multe story-uri în care se poate observa că este în lacrimi. Se pare că Jador se afla la filmări și s-a emoționat atunci când a ascultat piesa. După cum se poate observa în imagini, cântărețul are înfășurat în jurul său un steag al României.

„Sunt la videoclip. Pentru toți românii care sunt plecați în străinătate și filmez clipul. Îmi pare foarte rău că mi-ați trimis clipurile astea și plâng, că nu pot să mă abțin. Mi-ați trimis clipurile astea. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Nu pot să mă abțin. Nu pot să dau play la clip. Vă iubesc”, a mărturisit Jador, pe Instagram.
 
 Artistul nu a ezitat să le transmită un mesaj și celor care l-au judecat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artistul a avut o copilărie marcată de lipsuri și că a fost nevoit să își câștige proprii bani de la o vârstă fragedă.

„Nu vreți să știți oamenii care au bătături. Tu nu înțelegi că oamenii nu au bătături? Au umflături în palme. Eu cum să mă dau mare? Cum vă permiți să vă dați mari? Cei care vă dați mari, oamenii care se dau mari în general, nu au habar ce e munca”, a mai spus artistul, printre lacrimi, pe Instagram.
Jador a mai subliniat, printre lacrimi, faptul că nu i-a fost deloc ușor să se descurce singur și că de foarte multe ori a fost criticat în adolescență pentru că nu a avut aceleași posibilități ca restul tinerilor de vârsta lui.

„Habar n-au ce înseamnă să pleci de jos. Habar n-au ce înseamnă să muncești de la 14 ani. Oameni care muncesc. M-au emoționat foarte tare clipurile astea. Nu pot să filmez. Oamenii care au bani să vă binecuvânteze Dumnezeu cu tot ce e mai bun”, a mai spus Jador, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 

Comenteaza