Cum va fi împărțită averea la divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Tot ce avem e de la mama mea”

Cum va fi împărțită averea la divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Tot ce avem e de la mama mea”
| Foto: ziareonline.ro

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. 

Sexy-impresara a spus cum se va împărți, de fapt, averea dintre cei doi. Aceasta a susținut că el nu va lua jumătate din avere, așa cum s-a speculat. În plus, i-a adus acuzații grele, spunând că antrenorul de la Universitatea Craiova ar fi muncit pentru alții.

După ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, întrebarea ce stă pe buzele tuturor este cum vor împărți averea. Invitată la emisiunea „La Măruță’ de pe Pro Tv, sexy-impresara a făcut o serie de declarații uluitoare. Aceasta a susținut că, de fapt, cunoscutul atrenor nu va lua jumătate din avere, așa cum s-a speculat în ultima vreme în presa din România. Iată cum va arăta, de fapt, partajul dintre cei doi!

Anamaria Prodan a fost invitată astăzi la emisiunea „La Măruță’, prezentată de Cătălin Măruță pe Pro Tv. Sexy-impresara a discutat despre situația controversată în care se află acum, și anume divorțul de Laurențiu Reghecampf. În privința averii lor, ea a punctat încă de la început că, de fapt, aceasta le-ar aparține copiilor.

Cum se imparte averea dintre Anamaria Prodan și Reghe, la divorț
În tmpul emisiunii, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf ar fi muncit enorm pentru altcineva și nu pentru familie. Ba chiar a repetat asta de mai multe ori.

„Averea aparține copiilor Anamariei Prodan și ai lui Laurențiu. El a muncit enorm. A muncit pentru alții. A muncit pentru altcineva, nu pentru noi. (…) Toată averea noastră este moștenită de la mama’, a spus Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță’ de pe Pro Tv.

„Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui’

Anamaria Prodan a susținut astfel că Laurențiu Reghecampf NU va lua jumătate din avere. A spus despre antrenorul Universității Craiova că trebuie să lase totul copiilor lui și că nu ar avea nimic împreună. Totodată, impresara a declarat că banii sunt de la mama ei, regretata Ionela Prodan.

„Mă distrez că toată lumea întreabă și toată lumea vine și îmi spune: „auzi, dar știi că cineva se dădea de ceasul morții că trebuie să ia jumătate Laurențiu din avere’. Nu. Laurențiu și așa trebuie să lase totul copiilor lui, adică jumătate din… Ce să merite, dacă nu avem nimic împreună?

(…) „Se vorbeşte mult despre averea noastră. El nu are de împărţit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moştenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Mama mea a fost o afaceristă, dincolo de faptul că a fost cântăreaţă’, a mai transmis ea.

„Laurențiu va pleca din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova și o singură casă în America’

Iar asta nu e tot! Anamaria Prodan a mai susținut că Reghe ar pleca din căsnicie, după divorț, doar cu salariul de la Universitatea Craiova şi o singură casa în America.

„Laurenţiu Reghecampf pleacă din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova şi o singură casa în America. Atât! Eu sunt milionară, copiii mei, atât’, a mai susținut vedeta.

Printre altele, Anamaria Prodan a declarat că ea și Reghe nu au avut contract prenupțial. Când prezentatorul TV i-a spus că-l sună, ea a spus că „nu face țigănie’.

„Tu cu Andra cum ai? Ai contract prenupțial? Nici eu n-am avut. (…) Sună-l. Vezi dacă-ți răspunde. Noi nu facem țigănie’, a mai adăugat sexy-impresara, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza