Cum arată și care mai este viața Corneliei Dansatoarea care a făcut istorie lumea manelelor din România

Cum arată și care mai este viața Corneliei Dansatoarea care a făcut istorie lumea manelelor din România

Cornelia Dansatoarea a renunțat la machiajul încărca și la genele care au făcut-o celebră în lumea manelelor.

Dacă în urmă cu câțiva ani era nelipsită de la cele mai mari petreceri ale artiștilor de muzică de petrecere. Dansatoarea Cornelia s-a retras din această industrie și preferă să se ocupă mai mult de casă și de cei dragi ei.

Cornelia a devenit cunoscută publicului din România datorită genelor sale extrem de lungi.

Pe vremea când genele false nu erau la modă, Cornelia reușea să uimească pe toată lumea datorită look-ului său, iar mișcările sale de dans veneau la pachet. 

Deși toți au crezut că celebra dansatoare are gene false, însă adevărul este altul.

„Eu eram balerină la ansamblul <<Raspodia Română>>. Am mers într-un turneu în Moscova. Acolo am văzut o balerină rusoaică şi am întrebat-o cum şi le face. Există un rimel rusesc compact, nu este lichid. Acelaşi rimel îl folosesc de ani de zile. Îmi ia cam jumătate de oră”, a explicat Cornelia Dansatoarea în cadrul unei emisiuni TV despre alegerea sa în materie de machiaj.

Cum arată și care mai este viața Corneliei Dansatoarea care a făcut istorie lumea manelelor din România

Aceasta a început să danseze de pe vremea când era copil și în scurt timp a început fie chemată la concertele celor mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din România.

Deși nu mai merge la petreceri la fel de des, Cornelia este extrem de activă pe conturile sale de socializare, acolo unde ține legătura cu prietenii, dar și cu cei care i-au devenit fani de-a lungul timpului. În prezent, Cornelia Dansatoarea are mare grijă de locuința sa. Ceea ce nu știu mulți este faptul că este căsătorită, iar soțul său este și primul bărbat din viața sa, cei doi având o relație extrem de frumoasă.

Cornelia nu are copii, deși și-ar fi dorit foarte mult să devină mamă. În schimb, aceasta a decis să devină mamă spirituală pentru mai bine de 100 de copii pe care i-a botezat, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza