Cum a arătat meniul de na nunta Simonei Halep. Invitații s-au delectat cu 21 de feluri de mâncare de 5 stele

Cum a arătat meniul de na nunta Simonei Halep. Invitații s-au delectat cu 21 de feluri de mâncare de 5 stele

Miercuri, 15 septembrie, Simona Halep a început oficial o viață de familie alături de Toni Iuruc. Cei doi s-au căsătorit civil.

Marea tenismenă a arătat ca o zeiţă în ziua cununiei: a purtat o rochie elegantă de culoare bej, lungă până la pământ! Cununia a fost oficiată pe plajă, iar meniul de la petrecere a fost bazat pe fructe de mare. Loredana, Dan Bittman şi Formaţia Pindu au încins atmosferă.  

Ieri,  15 septembrie, toată atenţia s-a mutat la malul mării. În Constanţa, oraşul natal, Simonei Halep (29 de ani) a spus cel mai important "Da" din viaţa ei. Emoţiile au fost mai ceva ca la Roland Garros sau Wimbledon. Simona Halep s-a căsătorit ieri, cu logodnicul ei Toni Iuruc (44 de ani). Pregătirile au început încă de la primele ore ale dimineţii, forfotă mare atât la casa pe care o deţin în oraş, dar şi la Hotelul Lotus din Mamaia deţinut de marea noastră sportivă, pentru că o parte din invitaţi s-au aflat acolo.

Ca să nu fie deranjaţi de presă, ori musafiri nepoftiţi, Simona a avut grijă să angajeze mulţi bodyguarzi, care au asigurat paza şi desfășurarea pregătirilor în linişte. Rând pe rând, super eleganţi au pornit spre Fratelli fratele şi cumnata Simonei, apoi Ilie Năstase şi Ioana Simion, care au ieşit în evidenţă ca de obicei. Ioana a purtat o rochie roşie Hermano Scervino, cu pantofi stiletto, bej, Louboutin, iar Nasty nu s-a dezis de uniforma de general.

Cununia civilă a avut loc la orele 17.00, iar primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a fost cel care a oficiat căsătoria Simonei Halep cu iubitul ei, Toni Iuruc. Martor a fost Toni Mihale, cel mai bun prieten al mirelui, iar naşii, Dani Caramihai şi soţia, acesta din urmă fiimd patronul clubului Fratelli din Constanţa, unde a avut loc şi petrecerea de după cununia civilă. Simona a arătat divin, ca o zeiţă! A purtat o rochie bej, lungă până în pământ, în zona bustului cu o broderie spartă, iar partea de jos cu un pliseu simplu. Nimic decoltat, din contră,  i-a acoperit gâtul, iar mânecile ţinutei au fost trei sferturi.

Marea noastră campioană a fost machiată simplu, natural, de către make-up artistul Alex Abagiu, iar părul a fost coafat într-o coadă, la spate, de către hairstylist-ul Sorin Stratulat. Mirele Toni Iuruc a purtat şi el un costum elegant, negru, cu papion, asortat perfect cu Simona.  Cu zâmbetul larg, diafan, ţinându-l strâns de mână, Simona i-a spus "Da", devenind astfel doamna Iuruc, pe acordurile melodiei „Felicita“ a cuplului Al Bano şi Romina Power. De fapt, Halep-Iuruc, pentru că tenismena noastră a dorit să îşi păstreze numele de fată, atât de cunoscut în întreaga lume.

După oficierea căsătoriei, mirii au continuat masa şi cheful în Fratelli, clubul de fiţe din nordul Mamaiei, aranjat spectaculos, cei 300 de invitaţi fiind aşteptaţi pe covorul roşu, iar meniul de nuntă a fost unul special, bazat pe fructe de mare, peşte, friptură de vită şi delicatese de raţă, dar nu au lipsit nici tradiţionalele plăcinte machedoneşti. 300 de invitaţi au venit să-i ureze "Casă de piatră" Simonei şi lui Toni, iar Gică Popescu, Gică Hagi şi Florin Răducioiu s-au numărat printre aceştia. Atmosfera de petrecere a fost întreţinută de artişti importanţi, printre care Loredana Groza, Dan Bittman şi Formaţia Pindu. În privinţa cadoului de nuntă, marea noastră campioană a fost foarte fermă. Le-a spus de la început invitaţilor să vină fără daruri, cât despre bani nici nu s-a pus problema.

Fanatik.ro a aflat meniul de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. “Corner tradiţional românesc” este primul fel din meniul evenimentului, iar invitaţii și-au putut alege dintr-o listă cuprinzătoare de preparate, de pe care nu lipseşte şi un fel de mâncare machedonesc.

mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
salată de vinete servită cu ardei copţi
zacuscă de legume
piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
platou de crudităţi
sushi bar
selecţie de blinis cu icre negre
peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango
sărmăluțe tradiționale în foi de viță
sărmăluțe tradiționale în foi de varză
muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
piept de raţă cu Chutney de mango
terină de foie gras cu trufe
tartar de vită cu chips de cartofi dulci
tartar de ton cu biscuiţi de miso
scoici Saint Haques cu sos de unt şi citrice
tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
candy bar

sursă: click.ro.

Comenteaza