Culiță Sterp este bolnav?! Artistul a ajuns pe mâna medicilor... ce s-a întâmplat cu el: "Vai de capul meu!"

Culiță Sterp este bolnav?! Artistul a ajuns pe mâna medicilor... ce s-a întâmplat cu el: "Vai de capul meu!"

Culiță Sterp și-a obișnuit fanii să îi țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lui. De data aceasta artistul a ajuns pe mâna medicilor.

Artistul a ajuns pe mâna stomatologului din cauza unor probleme medicale, dar nu și-a imaginat ce avea să urmeze când a părăsit cabinetul dentistului. A povestit tot ce a pățit pe Instagram!

Culiță Sterp a apelat la un stomatolog pentru a-și trata câteva carii, dar a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută după ce a părăsit cabinetul dentistului. Artistul le-a dezvăluit fanilor că în urma anesteziei s-a ales, temporar, cu o mică problemă. Totuși, cântărețul pare să nu fie prea deranjat de acest lucru. Dovada o face chiar ultima filmare postată de Culiță pe rețelele de socializare, în care este vizibil amuzat de situația cu care se confruntă: "Uitați-vă cum râd! Mi se duce zâmbetul într-o parte.

Am fost la dentist și mi-a făcut anestezie pe ambele părți, și sus, și jos. Mi-am făcut niște carii. Și acum, când râd, mi se duce gura într-o parte. Vai de capul meu!", a declarat Culiță Sterp, pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza