Culiță Sterp, urmărit de ghinion! Ce i s-a întâmplat cântărețului, în timpul unui concert: „Când am urcat pe scenă”

Culiță Sterp, urmărit de ghinion! Ce i s-a întâmplat cântărețului, în timpul unui concert: „Când am urcat pe scenă”

Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neplăcută, în timpul unuia dintre cele mai recente concerte ale sale.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai ascultați cântăreți de manele și călătorește prin toată țara, dar și în afara ei, pentru a-și onora toate concertele și a-și încânta toți fanii cu vocea sa. Zilele trecute, artistul mers în Spania, acolo unde a cântat la un eveniment, însă ghinionul parcă l-a însoțit peste hotare. 

Ajuns în Spania, Culiță Sterp a rămas cu mașina în drum, după ce a făcut pană. Ulterior, după ce întreaga situație s-a rezolvat, artistul a crezut că poate răsufla liniștit, dar nu a fost așa.

Nici nu a ajuns bine la locația unde avea loc evenimentul căci, imediat cum a urcat pe scenă, Culiță a mai avut parte de o surpriză neplăcută. 

Cântărețului i s-au rupt pantalonii chiar în timp ce începea să cânte, întâmplare care i-a pus capac acestuia. Pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a făcut haz de necaz, povestind, amuzat, că nu va mai putea purta niciodată costumul respectiv, din cauza incidentului din timpul concertului.

„Ultima poză în costumul ăsta, că mi s-au rupt pantalonii între picioare când am urcat pe scenă”, a povestit Culiță Sterp, pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza