Culiță Sterp a fost eliminat de la Survivor România 2021! Ce declarație de dragoste emoționantă i-a făcut iubitei lui

Culiță Sterp a fost eliminat de la Survivor România 2021! Ce declarație de dragoste emoționantă i-a făcut iubitei lui
| Foto: fanatik.ro

Culiță Sterp i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste iubitei sale însărcinate, Daniela, imediat după ce artistul s-a descalificat din competiția Survivor România.
 

Culiță Sterp i-a făcut o declarație emoționantă de dragoste iubitei însărcinate, Daniela, cea care îl așteaptă cu sufletul la gură acasă după experiența Survivor România 2021.

Eliminat de la Survivor România 2021 după ce și-a cerut descalificarea, Faimosul Culiță Sterp a făcut o declarație de dragoste cât se poate de emoționantă pentru Daniela, iubita însărcinată a Faimosului.

„Cum să nu vii de la capătul pământului și pe jos dacă e nevoie, pentru așa ceva?”, a fost postarea de pe Instagram a lui Culiță Sterp, atașată la o fotografie care o arată pe Daniela însărcinată.

Mai mult decât atât, el a distribuit și mesajul pe care Daniela i l-a transmis, după experiența Survivor România 2021, Culiță Sterp fiind, cu siguranță, emoționat și flatat de cuvintele iubitei sale.

”M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat aprecierea, respectul și iubirea atâtor oameni!”, a scris Daniela Iliescu pe contul ei de socializare.

Culiță Sterp și-a anunțat, prin intermediul contului de socializare și momentul în care se va întoarce în România din Republica Dominicană, locul în care a petrecut aproape 5 luni, implicat în show-ul Survivor România 2021.

”Pentru că mi-ați scris foarte mulți că vreți să veniți la aeroport când ajung în România, ăsta e biletul, ne vedem acolo. Luni, 31 mai, la ora 15.50, București, Henri Coandă”, a scris Culiță Sterp pe contul său de socializare, atașând biletele de avion din Republica Dominicană, cu escală la Paris.

Plecat de la începutul anului în Republica Dominicană, Culiță Sterp și-a dat seama că trebuie să se întoarcă de urgență în România pentru a fi alături de Daniela, iubita lui, în momentul nașterii.

De altfel, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, gestul lui Culiță Sterp de a renunța la Survivor România 2021 era așteptat de toată lumea, el fiind decis să îi fie alături iubitei însărcinate măcar în momentul în care aceasta va naște și îl va face tată.

Din acest motiv, vineri, chiar înainte de jocul de imunitate de la Survivor România 2021, Culiță Sterp a anunțat că refuză să mai intre pe trasele show-ului pentru că dorește să se întoarcă în țară, iar producătorii au luat decizia să îl descalifice.

„M-am simțit vinovat că nu am fost lângă ea. O visam în fiecare noapte, pe mama și pe frații mei, pe care nu i-am mai văzut de cinci luni. A fost experiența vieții mele”, a precizat Culiță Sterp după descalificarea de la Survivor România 2021.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, se pregătește să nască, termenul stabilit pentru a aduce pe lume primul băiețel al cuplului fiind undeva la jumătatea lunii iunie.

”Legat de momentul în care o să nasc, nu știu care e pentru că, deși ți se dă un termen, cine a mai trecut prin asta știe că poți să naști mai devreme sau mai târziu. Însă, cu siguranță, nașterea va fi în luna iunie”, a spus Daniela, iubita lui Culiță Sterp, pe conturile de socializare, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza