Cristina Spătar, operată de urgență! Cu ce boală gravă se confruntă artista: „Durerile erau foarte mari”

Cristina Spătar, operată de urgență! Cu ce boală gravă se confruntă artista: „Durerile erau foarte mari”

Cristina Spătar a ajuns de urgență pe mâna medicilor, în urma unei probleme de sănătate care a lovit-o.

Cristina Spătar are probleme grave de sănătate. Vedeta a fost dusă de urgență la spital, acolo unde medicii au constatat că afecțiunea ei nu mai suporta amânare, așa că au operat-o pe cântăreață. 

Medicii au spus că dacă nu interveneau la timp, boala vedetei s-ar fi putut agrava și mai tare. Atunci când a ajuns la unitatea medicală, Cristina trecea deja prin clipe groaznice.

Cristina Spătar s-a luptat cu o afecțiune cruntă, motiv pentru care medicii au operat-o de urgență. Cântăreața suferea de sinuzită la maxilarul de pe partea stângă.

Boala nu îi dădea pace artistei, care se simțea din ce în ce mai rău. Durerile sunt cele care au convins-o pe Cristina Spătar să se lase pe mâna medicilor și să accepte să fie operată cât mai repede posibil.

“Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare.

Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. Am ajuns la Urgență, mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă.”, a declarat vedeta pentru Click!

Chiar dacă la început îi era teamă de operație, Cristina este acum foarte mulțumită de felul în care au decurs lucrurile. Tocmai pentru că se temea de durere, medicii i-au făcut anestezie solistei, iar aceasta nu a simțit nimic pe parcursul intervenției.

„M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Cristina Spătar spune că după operație a dormit o zi întreagă, pentru a se reface, iar acum și-a revenit și se simte din ce în ce mai bine, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza