Clipe grele la Andreea Tonciu! Fiica vedetei, dusă de urgență la spital: "De trei ore am sunat la salvare"

Clipe grele la Andreea Tonciu! Fiica vedetei, dusă de urgență la spital: "De trei ore am sunat la salvare"
| Foto: wowbiz.ro

Rebeca, fiica Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu, a fost dusă la spital după ce noaptea trecută nu s-a simțit bine.
 

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, după ce a trecut prin momente teribile noaptea trecută, când micuța ei a avut nevoie de ajutorul specialiștilor.

Andreea s-a arătat puternic indignată de serviciile medicale din România, căci a așteptat o perioadă bună de timp până la venirea ambulanței. 

Starea de sănătate a Rebecăi a îngrijorat-o pe mama acesteia, astfel încât vedeta a apelat imediat la 112, pentru a solicita o ambulanță pentru copilul ei.

Cu toate acestea, micuța a trebuit să îndure și să aștepte destul de mult timp sosirea echipei medicale, ceea ce a revoltat-o pe Andreea Tonciu, căreia îi era frică ca fiica ei să nu pățească ceva grav: "De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit.

Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept.", le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.

Nu este prima oară când micuța Rebeca ajunge pe mâinile medicilor. Luna trecută fiica Andreei Tonciu a ajuns la spital  cu o răceală puternică, însă nu a fost ceva grav, potrivit wowbiz.ro.

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a mărturisit, la acea vreme, că intră foarte repede în panică când vine vorba de sănătatea copilului ei și de aceea alege să fie mereu precaută și să investigheze chiar și cea mai mica neregulă care o face pe micuță să nu se simtă bine: 

"Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!", povestea Andreea Tonciu la acea vreme, pe o rețea de socializare. 

 

Comenteaza