Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de 18.000 de euro! Armin nicoară a reacționat DUR!

Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de 18.000 de euro! Armin nicoară a reacționat DUR!
| Foto: ziareonline.ro

Claudia Puican și Armin Nicoară au fost loviți de ghinion. Claudia a pierdut inelul de logodnă în valoare de 18 mii de euro. 

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, își doresc o familie împreună și deja au făcut pași importanți în acest sens.

Armin Nicoară i-a oferit iubitei lui un inel de logodnă în valoare de 18.000 de euro și deși totul părea să meargă ca pe roate, lucrurile s-au complicat după ce cântăreața a pierdut bijuteria. Cum a reacționat Armin Nicoară și când a realizat cântăreața că nu mai are inelul de logodnă pe deget?

Armin Nicoară și Claudia Puican formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi se înțeleg de minune, se iubesc foarte mult, chiar dacă mai au și momente în care ajung să se certe. Un astfel de episod s-a petrecut recent, la scurt timp după ce Armin Nicoară i-a oferit Claudiei Puican un inel de logodnă foarte scump, în valoare de 18.000 de euro.

Într-un moment de neatenție, artista a pierdut bijuteria valoroasă, lucru care nu a făcut altceva decât să îl scoată din minți pe Armin Nicoară.

“Supărarea când îmi vine rup cămașa de pe mine. Necazul când vine, nu mai poți să faci nimic, asta e viața, nu ai ce face. Eu am făcut tot ce trebuia făcut, că ea nu a fost atentă și a făcut ce a făcut, ea să spună ce a făcut.

Am vrut să fie ceva mai restrâns, m-am hotărât să îi dau inelul. I-am cumpărat un inel cu diamante, acum problema este prețul. Dacă era un inel oarecare și la un preț mai mic ziceam asta e, iau altul. Tremur de nervi. Vă dați seama să faci treabă cu un așa inel? M-am dus imediat acolo. Unde să îl caut? L-am căutat și în gunoi.(…) Problema e că suntem în construcție cu casa și poate era mai bine să bag banii în casă.”, a spus Armin Nicoară în emisiunea Teo Show.

Armin Nicoară a mărturisit că muncește foarte mult pentru banii pe care îi câștigă și cum inelul a fost foarte scump, mai exact 18.000 de euro, paguba este una destul de mare. Armin Nicoară a povestit că era vorba despre un inel cu un diamant generos.

Claudia Puican a povestit că totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție. Părinții artistei își renovează casa și dorind să le dea o mână de ajutor, Claudia Puican nu a mai fost atentă la inelul de 18.000 de euro, astfel că nu a realizat când a pierdut bijuteria.

Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, mărturisește că încă speră să găsească bijuteria pentru ca lucrurile să se liniștească.

„Eu, având foarte multă treabă cu casa părinților mei, am făcut mutări de mobilă, de haine și am ajutat. Avându-l la mână (n.r inelul) l-am pierdut.(…) Eu încă îl caut, poate îl găsim. Când a auzit Armin că l-am pierdut…Mai avem o speranță că poate îl găsesc. ”, a spus Claudia Puican la Teo Show, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza