Cine s-a răzbunat pe Brigitte Pastramă. Poze intime cu ea au fost făcute publice: ”Când ești bun ești luat de prost”

Cine s-a răzbunat pe Brigitte Pastramă. Poze intime cu ea au fost făcute publice: ”Când ești bun ești luat de prost”
| Foto: spynews.ro.

O fotografie cu Brigitte Pastramă  în lenjerie intimă a ajuns la o angajată de-a ei, iar Gina a dat imaginea mai departe către muncitori.

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă foarte grea, asta deoarece în cadrul reality show-ului de la Antena Stars vedeta s-a confruntat cu o situație complicată la firma pe care o deține.

Angajații săi și-au dat demisia, asta după ce prin firma sa au ajuns niște imagini cu ea în lenjerie intimă, împărtășite de către o altă muncitoare, Gina.

Izbucnind în lacrimi, Brigitte Pastramă a sunat-o pe fosta sa angajată și a tras-o la răspundere după situația în care s-a aflat, aceasta dând vina către altcineva, iar ulterior închizându-i telefonul în nas.

„Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu.

I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (...) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat. ” , a spus Brigitte la Antena Stars în lacrimi.

Vedeta Antena Stars e foarte supărată după cele întâmplate, mai ales că atunci când avea cel mai mult de muncă angajații au ales să o lase baltă, după o situație care a pus-o într-o lumină proastă tot pe ea.

Brigitte Pastramă mărturisește totuși că nimeni nu e de neînlocuit, astfel că va face față singură o perioadă până când va găsi pe cineva pe posturile care au rămas libere.

”Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci... Când ești bun ești luat de prost”, a spus ea, potrivit spynews.ro.

Comenteaza